Adapteaza-te sau mori! The Moneyball

time read
Articolul are 208 cuvinte și se citește în 1 minute.

Baseball, economie, Brad Pitt si o melodie draguta. Interesanta combinatia! Cu atat mai interesanta cu cat filmul e destept. Si, cu toate ca nu e cine stie ce actiune si multe dintre scene sunt plate, te tine prins. Dragutul de Brad a ajuns la un nivel la care simpla lui prezenta iti tai respiratia. Vrei pur si simplu sa il auzi vorbind, sa ii auzi gandurile (gandurile personajului, desigur!). Poate ca, dupa ani de experenta, cei cu adevarat buni se transforma in actori-zei ai marelui ecran.

The Moneyball este ceva mai mult decat un simplu film, este o poveste despre cum sa pui intrebarile intr-un mod corect, este un film despre cum sa provoci succesul si sa-l cauti in cele mai neconventionale metode. Este un film despre riscuri majore. Un fel de risti si castigi. Inspirat dintr-o poveste adevarata, The Moneyball poate fii foarte bine si o lectie de viata, o lectie care sa te inspire in drumul spre succes. „Adapt or die” poate fi replica acestui film, replica pe care trebuie sa o avem cu totii in minte zi de zi, cu atat mai mult atunci cand avem decizii de luat. Va recomand acest film. Acasa, la cinema, chiar nu are importanta! E de vazut.

The Moneyball (2011)

4 Comments

  • Trackback: Adapteaza-te sau mori! The Moneyball | Thoughts about nothing… | BunDeCitit.ro
  • Ionu Posted 11/12/2011 18:37

    sigur vom vedea filmu asta la gala premiilor Oscar… abia astept sa-l vad

  • Irina Margareta Nistor Posted 12/12/2011 11:21

    ….si ar merita din plin Oscarul….cel putin pentru cel mai bun actor in rol principal

  • vlad Posted 27/12/2011 23:53

    Cu adevarat un film extraordinar, de mult nu am mai vazut asa ceva, sigur va fi la Oscar, garantat. Sunt cu adevarat entuziasmat, inca o dovada ca viata bate filmul

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.