All good things come to an end

A nins! Am fost atat de incantata sa vad fulgii aia mari cazand haotic din cer. Nu m-am gandit o clipa la ce va fi a doua zi, daca vom fi din nou blocati de troiene de zapada sau va fi mocirla clasica de dupa ninsoare, nu! M-am gandint doar la frumusetea momentului. Insa momentul s-a terminat… ca toate lucrurile frumoase.

De ce trebuia ca lucrurile care ne plac sa se stinga, sa dispara -uneori brusc- cum au venit? Da! Ok, asta e ciclul vietii. Venim si plecam. Pozitiv si negativ. Yin si Yang. Alfa si Omega. Insa nu e corect. Cand ceva frumos/bun dispare din viata noastra, lasa o senzatie ciudata, parca pleaca cu o parte din sufletul nostru. Si e valabil pentru orice situatie… orice pierdere ne aduce tristete nemarginita. Si putem oare sa stergem aceasta tristete? Eu cred ca nu, doar o mascam si incercam sa ne facem ca nu exista. Ea insa, ne va aduce primele riduri, privirea aia seriosa si rece. Si ce vom raspunde cand vom fi intrebati: „Ce ai patit?”? Foarte simplu: „Nimic. Sunt bine… cred ca nu am dormit prea bine azi-noapte…”

M-am trezit cu gandul la ninsoarea de aseara si la melodia asta. E trist.

Nelly Furtado – All good things

3 Comments

 • zeceminute Posted 17/01/2009 15:09

  Offf nu tb sa citesc… m-am cufundat iar in butoiul cu melancolie…mi-am amintit iar de lucrurile dragi pierdute.. noroc ca ies si-mi revin….altfel, spalam iar lenjeria cu lacrimile…..
  Acum tb sa zambesc iar si sa spun ca nu am nimic:(

 • adina Posted 17/01/2009 17:38

  eu zic ca daca tot ce ar fi frumos si bine in lume ar exista pentru totdeauna, neintrerupt si continuu(to make a point:D) nu am mai stii sa apreciem…nu am mai vedea soarele dupa ploaie ca o binecunvantare ci ca o obisnuinta:)

 • andres Posted 17/01/2009 17:41

  That’s true! Sad, but true.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.