Ascult o melodie la nesfarsit

time read
Articolul are 307 cuvinte și se citește în 1 minute.

Imi place la nebunie sa ascult cate o melodie iar si iar. O traiesc pana la epuizare dintr-o dorinta sadica de a stoarce din ea pana si ultima farama de energie. O fac parte din mine si o las sa pluteasca in aer cu gandurile cenusii care nu imi dau pace. O las sa-mi ia depresia, iubirea, zambetul si lacrimile. Muzica are puterea de a echilibra totul, ma ajuta sa respir atunci cand simt ca nu mai am aer. Am senzatia uneori ca nu voi putea darui niciodata din ceea ce simt. Am senzatia ca fericirea imensa care trebuie impartita imi va fi povara si ma copleseste… Si in acele momente apare cate o melodie, una singura care imi citeste gandurile si imi consuma energia pe care nu o mai pot duce. O melodie care iubeste in locul meu, o melodie care se revolta in locul meu, care plange sau rade si rasuna pana la stele. Muzica are puterea de a aduna in ea sentimente, fericire, deprimare, amintiri. Poate sa imi strige cuvintele pe care nu as putea sa le strig singura si poate sa-mi faca somnul mai lin.

Au trecut 5 ani de cand am ascultat prima data aceasta melodie. Credeam ca iubesc. Credeam ca am descoperit steaua aia frumoasa de pe cer si avea sa fie doar a mea. Au trecut 5 ani de cand ascult cu nesat cate o melodie pana imi consuma energia. Si vor mai trece inca 5 si melodia va suna la fel. Va avea o putere ciudata asupra mea pentru ca, ori de cate ori voi avea un nor de stele cenusii deasupra, va reusi sa ma trezeasca din acel vis amagitor. Fiecare melodie ascultata la nesfarsit are ceva magic in ea…

Cati dintre voi nu asculta cate o melodie de nenumarate ori? V-ati intrebat vreodata de ce?


Jimmy James – Kissing a fraud

2 Comments

  • Floreen Posted 15/10/2012 23:50

    „Muzica are puterea de a aduna in ea sentimente, fericire, deprimare, amintiri. Poate sa imi strige cuvintele pe care nu as putea sa le strig singura si poate sa-mi faca somnul mai lin … ”
    Adevarat de Dragut 😉

  • andres Posted 16/10/2012 00:13

    Multumesc! ;;)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.