Astazi 13

Sa imi spuna cineva ca ieri nu a fost zi de vara!

A fost, vara s-a instalat… cel putin asta vad prin ochelarii mei. In zile ca asta ne dam seama de unele lucruri. Realizam ca situatia nu este mereu „roz”, ca oamenii nu sunt cum vor sa para, ca unele masini nu stau numai pe 4 roti… (asta apropos de trabanul din fata blocului meu, care „s-a rasturnat” brusc – cred ca era tare plictisit 🙂 )

Astazi e 13. E inca prea dimineata(3:21) ca sa pot spune ca urmeaza o zi superba, insa 13 e intotdeauna o zi buna… Si cred ca dupa un somn lung si fara vise de genul celui de aseara (kinky ugly dream), va fi o zi de exceptie.

Poate ca acest 13 va anula ceea ce se numeste „pacaleala” de aprilie sau „pacaleli”. Inca din prima zi ma lovesc de aceste pacaleli si in loc sa rad cum ar trebui, ma trezesc surprinsa, socata, bulversata.

Cei care au rasturnat mai devreme trabantul vecinului se gandeau ca e doar o pacaleala? Se gandeau ca cineva o sa rada? A fost funny acum cativa ani cand a fost rasturnat prima oara, acum insa nu am mai zambit… masina mea treabuia sa fie parcata acolo, langa locul in care a picat trabantul… De ce am parcat-o in alta parte? 13 mi-a adus noroc sau doar intuitia? Sau poate o simpla coincidenta…

Vroiam sa scriu ceva de oameni si de cat de schimbatori sunt. Dar cred ca la ora asta subiectul „trabant rasturnat” e mult mai interesant. Oamenii vor fi mereu schimbatori, sunt ca sentimentele… vin si pleaca. De aceea voi putea scrie oricand despre asta. Promit sa revin cu acest subiect!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.