Baiatul de la Skyfall sau Bond – James Bond

Skyfall. James BondNoul Bond – Skyfall – s-a lansat cu surle si trambite. Cel mai tare, cel mai cel – se spunea. Si cu cat se spunea, cu atat cresteau asteptarile. Nu am fost eu niciodata cine stie ce fana Bond – James Bond (a niciunuia dintre Bonzi), insa am urmarit filmele cu interes. De data aceasta, insa, m-am lasat prinsa in valul de laude si am urcat noul film undeva sus. Rau am facut. Intrebarea mea la final de film a fost: doar atat?

Optimista din mine ar spune ca da, atat… pentru ca ce va urma va fi intr-un fel. Dar cum zilele astea mi-am uitat optimismul undeva intr-o cutie, vad exact ce am primit. Un alt film de actiune cu alergatura, explozii, impuscaturi, cateva pupaturi si mai nimic impresionant. Si cine e „the Bond girl”? M, fata cu tatuaj sau fata care-l impusca?

Totusi, au fost cateva faze pe care trebuie sa le mentionez: genericul este de exceptie. Vocea Adelei impletita cu imaginile acelea fluide dau o stare ciudata, euforica. Te pregatesc pentru ceva spectaculos. Dar spectaculosul intarzie sa apara. Mi-a mai placut foarte mult prestatia lui Javier Bardem, aceasta ducandu-ma cu gandul la Jokerul lui Christopher Nolan. Are niste replici si gesturi de iti pica fata… ca sa nu mai spun de momentul in care ii pica fata (vedeti filmul neaparat, faza e de milioane!)

Bun. Cam atat despre Bond – James Bond. Prea mult tam-tam pentru prea putin. Cel mai bun Bond al tuturor timpurilor, spuneau ei. Ei da? Serios? – zic eu. Astept impresii.

Skyfall (2012)

2 Comments

  • m@ri@n Posted 11/11/2012 15:00

    Vad ca opiniile sunt impartite. E normal, un film de actiune poate atrage fani sau contestatari. Bond asta interpretat de Craig e diferit si daca zici ca Bardem e exceptional, abia astept sa-l vad 🙂

  • andres Posted 11/11/2012 17:17

    Cu siguranta trebuie sa il vezi! Asteptarile sunt foarte mari din cauza mediatizarii, insa filmul isi are plusurile lui. Si da, Bardem e genial. Nici nu l-am recunoscut in prima instanta 😉
    Astept sa imi spui cum ti s-a parut. 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.