Barbarul de Conan

time read
Articolul are 224 cuvinte și se citește în 1 minute.

Acum niste ani urmaream seriale precum Xena, Hercule sau Conan cu rasuflarea taiata. Si pe cat de mult imi placeau Hercule si Xena, pe atat imi displacea Conan. Cu toate astea ma uitam la serial cu entuziasmul copilului care patrunde misterele timpului. De ce nu imi placea Conan? Cred ca din cauza actorului, avea ceva care ma irita la culme.

Si am vazut Conan the Barbarian cu Jason Momoa. Sa mai spun ca acest rol i s-a potrivit mai bine chiar decat lui Schwarzenegger (Conan – 1982)? Stiindu-l din minunatul Game of Thrones, eram sigura ca va fi mai mult decat perfect in rolul barbarului. Acum parca imi pare si mai rau ca personajul jucat de el, Khal Drogo, a murit. Conan. Filmul este de vazut. Nu il ridic in slavi pentru ca nu e de ridicat in slavi. Insa te tine prins de la inceput si pana la final. Din pacate l-am vazut la TV si mi-am facut o gramada de nervi, prea multe pauze. Daca punem cap la cap timpii pierduti cu reclamele, cred ca as fi vazut inca un film. E un fel de leasing, cumperi ceva si platesti pana nu mai poti. Cu timp in cazul de fata.

In cazul in care nu ati vazut acest film, vi-l recomand. Trebuie neaparat adaugat seriei de filme cu personaje de legenda!

Conan the Barbarian (2011)

3 Comments

  • Trackback: Barbarul de Conan | Thoughts about nothing… | BunDeCitit.ro
  • MissValery Posted 18/04/2012 23:51

    Noo, eu nu am rezistat, si nu din cauza pauzelor publicitare. Actorul din rolul lui Conan mi s-a parut bine ales. In rest, nimic altceva nu m-a convins la filmul acesta ca merita vazut, asa ca am renuntat dupa vreo 40 de minute.

  • andres Posted 19/04/2012 00:02

    Pai… era deja jumatate de film. Cum ai putut??? 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.