Barcelona, mi amor

time read
Articolul are 247 cuvinte și se citește în 1 minute.

Mi-e gandul deja acolo. Inchid ochii si ma vad pe plaja insorita, pe strazile pline de cantec. Ma vad printre oameni care vorbesc o limba a iubirii… Imi caut somnul pentru a fi mai repede maine, insa gandurile mi-s agitate. Candva demult mi-am dorit sa ajung in Spania, in Barcelona. Am ratat plecarea doi ani la rand, dar stiam ca va veni si ziua acestei minunate intalniri. Se intampla ca aceasta sa fie maine… sau azi… Dorintele se implinesc, am mai spus. A venit vremea sa mai bifez una.

Vicky Cristina Barcelona mi-a spus cineva cu subinteles. Barcelona i-am spus eu. Doar Barcelona. Pe „Javier Bardem” l-am primit deja. Am incetat sa il mai caut, am incetat sa il mai astept. Imi zambeste deja asa cum nimeni nu a stiut sa o faca pana acum si ma pierd in bratele lui asa cum doar marea stie sa ma imbratiseze. Doar Barcelona si voi bifa o alta dorinta a acestui an, a acestei vieti. Nu imi mai aduc aminte daca filmul a fost cel care m-a indragostit de acest oras, nu imi mai aduc aminte cand am visat prima data ca voi ajunge acolo. Stiu bine insa ca nu am incetat o clipa sa il visez si astfel l-am adus mai aproape de mine cu fiecare zi. Maine voi fi acolo si voi imbratisa vara, soarele si marea din cel mai frumos oras de pe pamant. Da, a venit vara!


Armin van Buuren feat. Ana Criado – Suddenly Summer

2 Comments

  • Madalina Posted 25/05/2012 02:35

    Dupa o vara de locuit in Barcelona aceste „ganduri despre nimic” imi trezesc una dintre cele mai mari dorinte…sa ma reintorc cat mai curand acolo….inspirat text…

  • andres Posted 25/05/2012 10:53

    Sunt convinsa ca asa este! O vara… un vis…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.