Bitten by SJP

Bitten

“Este dreptul recunoscut al fiecarei femei de a avea o garderoba stilata si extravaganta, fara a ajunge la sapa de lemn”. Asa suna manifestul Sarah Jessica Parker pentru prima sa colectie vestimentara adresata “publicului” larg.

Bitten este prima linie de imbracaminte lansata de actrita din Sex&The City in 2007. Colectia a avut un succes ametitor, datorat atat notorietatii brandului SJP, dar si calitatii extrem de ridicate, pentru preturi de chilipir. Majoritatea articolelor nu depasesc 19$, astfel ca oricine isi poate permite sa poarte Bitten. „Moda este un drept, nu un lux”, explica Sarah.

Bitten reflecta personalitatea si stilul actritei. Sexy, casual si confortabile in acelasi timp, accesoriile si piesele de imbracaminte Bitten se adreseaza femeilor de toate varstele si se gasesc in cele mai variate masuri, colectia incluzand de la jeansi, pulovere, rochii, pardesie, pantofi si costume pana la lenjerie, costume de baie si genti.

Bitten se distribuie in prezent doar prin magazinele Steve & Barry’s din Statele Unite. Colectia poate fi admirata pe www.bittensjp.com. Afacerea este atat de prospera incat producatorii se gandesc sa o extinda si in Europa. Cine stie, poate la anul vom purta si noi Bitten?

Sursa: PeTocuri.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.