I’m a Diva – Read My Stories

time read
Articolul are 318 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dragilor,

În urmă cu puțin timp, draga și scumpa mea prietenă, Gia, a lansat un proiect frumos tare: www.theurbandiva.comlocul în care voi, femei frumoase, dive urbane, vă veți regăsi zâmbetul și inspirația.

The Urban Diva

The goal of “theUrbanDiva” blog is to become a source of inspiration for you, to help you make the best choices when it comes to fashion, style, your home, body and mind.

Atunci când am fost invitată să scriu aici, răspunsul meu a venit cu un mare zâmbet: desigur! O divă citește, ea are nevoie să se piardă în alte și alte lumi pentru a-și găsi inspirația, echilibrul. Pe The Urban Diva veți regăsi și recomandari de cărți, acele cărți care mi-au sucit puțin orizonturile, care m-au făcut să zâmbesc și, de ce nu, să vărs câte o lacrimă (sau mai multe). Veți citi și povești mai mult sau mai puțin urbane, despre lucruri care, la un moment dat, m-au făcut să privesc altfel lumea din jur. A fi Divă nu înseamnă doar strălucire, zâmbet, coperte lucioase de reviste și tocuri înalte, a fi Divă înseamnă a te simți bine în propria piele, a vedea soarele dincolo de nori, a aprecia clipa. A fi Divă înseamnă a avea încredere în tine și în puterea ta de a mișca munții. Un articol pe această temă am scris aici: I’m a Diva.

Mai multe articole am scris aici: Andres >>

Vă invit să descoperiți articolele mele și ale colegelor mele, Dive. Sunt povești despre modă, stil, cărți, accesorii, dar și despre prietenie, iubire și micile bucurii – marile bucurii ale vieții pe care, de multe ori, le trecem cu vederea. Vă aștept pe The Urban Diva!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.