Bring me to life

Putin mai mult decat o simpla melodie, putin mai mult decat un clip… amintiri! Ce ma mai uitam la Sailor Moon, blondina cu ochii mari si fata cat o luna plina… Culmea e ca ma mai trezesc prinsa, captivata de desenele astea, nu imi pot dezlipi ochii de pe ecran. Sunt atat de desene si totusi… sunt superbe!

Cui nu i-a placut Sailor Moon a pierdut foarte mult, dar cred ca fiecare a avut Sailor Moon a lui, chiar daca avea denumiri de genul Tom si Jerry, Lolec si Bolec, Voltron, Captain Planet, Cip si Dale, Scooby Doo, Dexter, Sandy Bell si alti „monstri sacri” ai copilariei noastre.

Cred ca desenele astea sunt un fel de punte de legatura cu acele zile insorite lipsite de griji in care problemele majore erau atunci cand pierdeam episodul acela important de la ora 19.30, fiecare episod era mai mult decat cel mai important!

Acum daca ma uit la Sailor Moon imi dau seama ca are si substrat, vad lucruri pe care atunci nu le vedeam… ca se promova homosexualitatea la cel mai inalt grad (royal gay stuff), iar ele erau putin lesbiene (destul de bine camuflate) – si sincer chiar nu deranja acest lucru, ca iubirea era pusa mai presus de orice, ca nu intdeauna raul este rau si ca binele poate deveni si monstruos de rau… ca avem intodeauna dreptul la o a doua sansa, ca poti trece peste orice atunci cand ai prietenii aproape…

1 Comment

  • o picatura de apa Posted 14/11/2007 08:50

    buna…si-a fauct II blog pe wordpress….si acum hop toata lumea aici….in fine…nu comentez.
    Referitor la desene….mai adaug….cu riscul de a scrie gresit…de fapt scriu cum imi amintesc ca se citeau….Siril Rictus desenele cu Rene Giraf si mai era unu …placute placute imagini colorate improscate pe sticla la inceputul „democratiei”…ai mei si acum au televizorul din 91 …ma surprinde mereu cand ma gandesc….cum de a rezistat atata….pana la urmatoarea ploaie…ma evapor usor catre stele…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.