Cafea cu gust de ciocolata…

…si amintirea zilei de ieri.

E dimineata. Aproape dupa-amiaza pentru cei mai multi… Unii lucreaza azi. Altii inca dorm. Eu imi beau cafeaua si ma bucur de fiecare sorbitura pentru ca stiu ca maine, voi visa la o alta cafea. Ma voi multumi cu parfumul ei. Este unul dintre lucrurile interzise de care ma bucur cand si cand… si nu regret niciodata – nici ca mi-e interzisa, nici ca mai „calc stramb”.

Am visat aseara ca eram undeva la mare, eram cu o amica si gasisem ceva. M-am trezit zambind, incercand sa-mi aduc aminte fiecare detaliu al visului… pe asta nu am cum sa-l uit pentru ca era si el pe acolo.

Si imi amintesc de ieri, muzica zilei de ieri, cu vocea aia care mi-a marcat 3 ore din viata! (Va zic mai incolo despre ce e vorba) Apoi de goana prin oras cu mirosul placut al noptii tarzii, sunetele orasului ce-mi acompaniau gandurile pierdute-n departare… M-am oprit la banca sa imi platesc o factura. Era liniste totala si nimeni in jur. Mi-a venit in minte o scena din cartea pe care o citesc acum si m-a luat un tremurat ciudat. Era prea tarziu si prea intuneric sa fiu acolo, bancomatul nu vroia sa-mi mai ia banii si ma rugam de el sa-i inghita mai repede pentru a nu aparea vreun alt doritor… S-a lasat induplecat si am plecat in noapte…

Ma intorc acum la cafeaua mea si la ziua superba de azi! Ascultam mai devreme la radio melodia de mai jos. Suna a vara. Suna a zbor de fluturi. Suna frumos. E ca si cum ti-ar spune: „remember: you are beautiful!”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.