Ce fac femeile pentru o pereche de pantofi?

Cam asa ar suna intrebarea zilei de azi.

Primisem ieri un comentariu la articolul pe care l-am tot scos in fata in ultimul timp, cel de pe Hotcity, un comentariu la care am ramas masca. Il citez aici: „Si daca castigi tu pantofi pusi in joc m-i dai mie? , ca pe mine m-au descalificat ! daca tot iti permiti tu atatea … si ai bani multi , sa vad daca ai si suflet bun ! Eu m-i doresc mult si nu banii pentru asa ceva ! D.” (comentariul nr. 46) – WTF!

Dupa ce mi-am revenit din uimire (ar fi prea mult spus soc), am intrebat-o pe stimabila domnisoara (presupun ca e o ea din moment ce isi doreste pantofii atat de tare) de ce a fost descalificata si cine e… Nu a raspuns, evident.

Astazi m-am uitat de curiozitate pe pagina concursului si ce vad? O serie de articole descalificate, amenintari din alea penibile cu OPC, comentarii acide… penibil pe fata.

Iata un fragment de comentariu al uneia dintre fetele suparate: „oricat de ignoranta sunt eu, (sau dvs), realitatea celor intaamplate exact asta confirma: dand refresh la pagina mie imi apar aceste vizualizari.Nu trebuie decat sa a pagina de start hot city. ” iar pe de alta parte tie ti se pare normal sa iti faci refresh la o pagina de peste 2000 de ori?” atata timp cat castigarea concursului presupune vizualizari, si nu restrictioneaza vizualizarile repetate de pe acelasi IP, da , mi se pare normal sa dau refresh la aceeasi pagina de cate ori e nevoie pentru a avea o sansa la a castiga.” Parca o si vad, 24 din 24 dand refresh-uri la articol. Hai maaaaa!

Atata disperare pentru ce? Serios acum. Pareau fete serioase… Si eu care v-am stresat atata sa-mi cititi/votati superbitatea de articol 🙂 Se pare ca nu faceam „munca” potrivita.

Momentan am trecut pe primul loc in clasament, insa mai e timp pana duminica, timp sa-mi iau si „comentariile” de rigoare. Acum cel putin stiu despre ce e vorba, am iesit din ceata de ieri. Cu pantofi, fara pantofi… pot sa ma laud ca au fost cativa care mi-au citit articolul, unii care au criticat doamna si atitudinea ei, cativa care m-au confundat cu Lisa, altii care au aflat povestea din spate sau o stiau. Parte din cei mentionati au comentat. Si la asta nu m-a intrecut nimeni, la comentariile primite!

Si inchei acum cu intrebarea zilei de azi: Ce fac femeile pentru o pereche de pantofi? =)) Ce-am mai ras!

4 Comments

 • Kabool Posted 25/02/2009 22:38

  Chit ca sunt baiat am sa raspund la intrebare. Pentru o pereche de pantofi femeile sunt in stare sa comita o crima! Pentru ele o pereche de pantofi poate fi un vis, un tel pentru care sunt dispuse sa faca aproape ORICE.

 • drq Posted 25/02/2009 22:48

  Daca pentru o pereche de pantofi unele domnisoare se gandesc sa procedeze intr-o maniera nepotrivita,ma intreb pentru o miza mai mare (masina,telefon mobil,excursie in „loace” exotice)de ce ar fi in stare?Cred ca este o intrebare la care n-as vrea sa aflu raspunsul!
  Shame on them…

 • Claudia Posted 26/02/2009 15:11

  Cateodata oamenii se poarta ca niste hiene. Ma scarbesc cand vad asa ceva…o turma care se inghesuie manata de instinct si fara ratiune. In situatii limita e normal sa intervina instinctul de supravietuire.
  Dar totusi…pentru o pereche de pantofi? Si avem pretentia ca suntem superiori animalelor.
  Am vazut animale cu mai multa demnitate.

 • Marius Posted 28/02/2009 21:11

  va spun eu ce fac….isi dau barbatul afara din camera isi cumpara un pat de o persona si din spatiul rezultat isi fac un mare dulap pentru pantofi cu usi din geam de preferinta transparent sa poata sa adoarma in timp ce privesc colectia stralucind, dar va spun eu ca…daca au un loc liber..unul singur din 100… mic..in coltul invizibil din dreapta jos al dulapului….in care lipseste o pereche de pantofi…nu vor putea sa doarma linistite ci vor sta doar cu gandul ca trebuie ca acel loc sa fie ocupat. Somn usor, domnisoarelor&doamnelor , baieti stati linistiti, spatiul gol le tachineaza destul

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.