Cercul luni – vineri

time read
Articolul are 273 cuvinte și se citește în 1 minute.

monday fridayIn fiecare luni poze cu pisici triste… ca deh, e luni. In fiecare vineri poze cu lemuri fericiti ca, ieeeeyyy, e vineri. Ceasul ticaie intre doua zile, luni-vineri, luni-vineri, ticaie sacaitor. E de-a dreptul plicitisitor si frustrant. Am senzatia ca ma invart intr-un cerc stupid, aceleasi imagini, aceleasi idei, nimic nou. Lunea si vinerea sunt parca puncte fixe, acele doua puncte intre care oscilam si nimic nu mai conteaza. As vrea sa aud si eu pe cineva ca se bucura de ziua de luni. E un nou inceput, un rasarit, un cer senin. Da, ne trezim greu… Dar nu ne trezim la fel de greu in orice alta zi a saptamanii? Bine, bine, dupa doua zile de trezit la ore rezonabile, lunea ne dezmeticim mai greu. Si totusi? De ce trebuie sa si evidentiem aceasta zi? Si de ce trebuie sa ne bucuram in fiecare zi de vineri ca e vineri? Oare ziua de miercuri nu e la fel de frumoasa? Aaa, nu, a doua zi nu e sambata. Ok… Dar daca in mijlocul saptamanii am iesi la o cafea cu fetele, la o bere cu baietii, la un concert, la un film. Nu ar mai fi ea, miercurea, o zi superba? Sau joia? Sau martea?

De cand suntem cu totii Monday haters sau Friday lovers? Daca v-ati saturat si voi de mesajele stupide si mereu aceleasi cu luni si vineri ridicati un deget. Altfel, luati o pauza! Va rog!

PS. Am gasit si pagini pe Facebook pentru cele doua tipologii: Monday haters si Friday lovers. Conform numarului de fani se pare ca tindem sa fim hateri si nu loveri. Casanova, unde esti?!

7 Comments

 • ch3815h Posted 19/10/2012 20:14

  timpul curge! si noi prin el, incercand sa transformam vise, sau idei in realizari evidente. restul e stare de moment, la randu-i o posibila afectare a perceptiei de moment a lucrurilor, explicabila prin afectarea anumitor senzori.
  e de preferat opticii care roteste ametitor si timp si preseaza subiectul inspre o eficienta impusa. or, nu e asa, caci libertatea alegerii dand si posibilitatea de a decide altfel de cum speri, te invata din greseli.

 • andres Posted 20/10/2012 10:12

  Ce frumos a sunat asta: „incercand sa transformam vise”… Atat de adevarat! Suntem niste visatori… ar trebui sa incercam mai mult!

 • S Posted 21/10/2012 12:52

  Am I the only one who enjoys Mondays?!?!?!!!
  ….si Miercurea….Miercurea e cea mai tare zi….Martea nu prea te da pe spate

 • andres Posted 21/10/2012 23:19

  Si mie miercurea, dar si martea. Martea e faina la o ieseala… o bere cu prietenii, cum s-ar spune. Parca ar fi zi de week-end 😀

 • S Posted 22/10/2012 09:11

  O bere cu prietenii poate transforma orice zi in week-end….chiar si martea 😉

 • andres Posted 22/10/2012 09:38

  Stiam eu ca e ceva care face orice zi superba 😀

 • Trackback: Cercul luni - vineri | Thoughts about nothing… | BunDeCitit.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.