Cine esti tu, Hercule?

time read
Articolul are 457 cuvinte și se citește în 2 minute.

The Legend of HerculesEvery man has a destiny.

Imi plac filmele cu supereroi. Intotdeauna mi-au placut. Imi plac filmele care dau viata legendelor, sunt fascinante. Si imi plac filmele cu actori frumosi sau, cel putin, actori pe care i-am indragit in alte filme. Mi se intampla destul de des sa vad un film tocmai datorita distributiei.

Legenda lui Hercule vine sa imi dea cu tifla-n fata (palm face). Nu stiu daca am vazut pana acum un film cu o distributie atat de neinspirata. Daca e sa impartim aceasta productie in trei bucati, cele trei puncte forte, ar fi asa: o legenda superba, sursa inepuizabila de subiecte pentru a desenea un film de exceptie, Liam McIntyre – minunatul actor care l-a interpretat pe Spartacus si care m-a cucerit (si cred ca pe toti cei care au urmarit serialul) si Kellan Lutz – vampirelul simpatic si aratos din Twillight. Puncte forte, da. Dar cand cand le pui la un loc, iese o mare varza. Sunt, cum sa zic, ca apa si uleiul. Kellan poate fi orice, mai putin Hercule. Serios acum, e cineva care vede un actor mai bun in rolul lui Hercule decat Kevin Sorbo?

Kellan Lutz

vs

Kevin Sorbo

Trecand peste distributie, avem povestea. Este atat de siropoasa, ca m-am tot intrebat pe parcursul filmului daca nu cumva este o cu totul alta legenda, cu vreun Hercule pe care nu il stiam. Chiar am citit niste impresii despre film si se pare ca nu sunt singura de aceasta parere (asta ca sa vedeti ca nu dau eu cu piatra aiurea): „The only thing worse than this movie is having to watch it in 3D and have the awful come out of the screen at you. Horrible. The guy who plays Hercules should be arrested and tried in court for crimes against humanity. The actress who plays Hebe gave so many awkward moments in this film she should be sent to MTV to coach the 16 and pregnant girls how to lose their man. The fight scenes in this film start off alright; but gradually turn into WWE backyard wrestling. The scene near the beginning where Hercules fights the horrible CGI Lion was so horribly done that I almost walked out on the film then.” (pe IMDB)

Comentariul este usor exagerat, dar da, filmul e prost. Si, in loc sa-l salveze cu un final ceva mai dramatic, au salvat printesa (care ar fi trebuit sa moara, doar inima ii fusese penetrata de un cutit, la naiba!) si i-au lasat cu „si-au trait fericiti…” Eu vedeam ceva de genul „si asa au inceput aventurile marelui Hercule”. Nu a fost sa fie.

Mai departe va recomand sa nu vedeti filmul si sa-mi spuneti ce parere aveti. Adica, e posibil sa va placa. Sau poate nu. 😀

The Legend of Hercules (2014)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.