Cuvinte despre maine

magicbox.jpg

Cum ar fi sa traiesti o poveste al carei final il stii? Un final pe care l-ai trait. Nu conteaza ca e fericit sau trist, conteaza doar ca ai trecut prin acele momente… Si cum ar fi sa te indrepti cu pasi grabiti spre acel final cunoscut, trecand prin momente necunoscute. Necunoascutul sa te duca la ceva cunoscut, ceva banal. La acel „si au trait fericiti pana la adanci batraneti…”

Stiindu-ti finalul, cu cine vei ramane, ce vei face in viitor, isi mai au rost toate intamplarile neasteptate de azi? Mai au sens relatiile de acum si munca si poate studiile?

Cred ca necunoscutul de maine ne da forta de azi. Luptam pentru ceva ce ne dorim, ne zbatem pentru sperante. Se intampla sa nu primim ceea ce ne dorim, sa primim mai mult sau mai putin. Insa acest necunoscut e impulsul de care avem nevoie pentru a ne dori mai mult, pentru a lupta cu mai multa indarjire.

Spunem adesea ca am vrea sa stim ce va fi maine, ca am dori sa ne cunostem viitorul, insa cred ca de fapt ne dorim sa treaca timpul mai repede pentru a ajunge mai repede uitand astfel sa simtim intens fiecare clipa. Daca ne-am stii viitorul ce sens ar mai avea prezentul?

Ma intreb… daca am avea viitorul ascuns intr-o cutie magica, am avea taria de caracter incat sa nu aruncam nici macar o privire? Ne-am putea invinge curiozitatea?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.