De anul nou…

time read
Articolul are 360 cuvinte și se citește în 1 minute.

Minutele trec din ce in ce ma repede. Ne indreptam spre un alt final de an sau, de ce nu, spre un alt inceput. Si cum as fi putut incheia anul asta mai bine decat cu o recomandare de film? New Year’s Eve este urarea perfecta pentru un an mai bun, mai luminos si plin de bucurii si impliniri.

Per ansamblu, filmul e un cocktail de actori care mai de care mai frumosi, mai buni, mai de urmarit. Fiind atat de multi nu prea ai timp sa te bucuri de fiecare cat ai vrea, insa vine cu un mesaj frumos… sau mai multe. Sunt cateva povestioare care te fac sa zambesti pe alocuri. Nu a fost previzibil in totalitate, dar chiar si cu acest previzibil e perfect pentru un final de an… Actiunea se petrece in ultimele ore dinaintea sfarsitului de an si are in centrul atentiei o bila. Bila din New York care trebuie aprinsa, urcata si la miezul noptii coborata. Discursul pe care il tine Claire Morgan (Hilary Swank) intr-un moment de panica (atunci cand bila s-a blocat) vine parca sa lege toate povestile intre ele. Bila blocata e un simbol, e timpul care se opreste in loc pentru noi, pentru a ne gandi la tot ce a fost, la anul care se incheie, la promisiunile facute, realizarile pe care le-am avut, deciziile pe care nu le-am luat de teama de a nu fi raniti… asta este anul nou, o noua sansa de a face lucrurile asa cum trebuie, sansa de a ierta, de a face mai mult, de a da mai mult, de a iubi mai mult.

Va recomand acest film pentru toate figurile dragute si iubite de noi (Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker), dar si pentru urarile de bine…

New Year’s Eve (2011)

Un an nou fericit sa aveti!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.