De dimineata…

Cred ca vi s-a intamplat sa vedeti pe strada fatuci din astea ‘fashioniste’ la ale caror nasucuri nu reuseati sa ajungeti nici cu scara. Bun. Si ce-i cu asta?

Pai este. Una e sa fie fashioniste din astea de iti rupi gatul dupa ele, care se vad de la o posta ca nu au treaba cu tarabele de piata, de europa sau mai stiu eu ce boutiqe-uri de doi lei si alta e sa vezi toape carora le iese penibilul din gentile aurii asortate cu botine galbene cu strasuri si sprancene vopsite. Si nu ma agitam eu aici daca nu aveam de dimineata deosebita (ne)placere de a auzi din intamplare doua astfel de specimene discutand…

„- Deci sunt sexy rau fa!

– Da, si ce fusta misto ai. Daca era soare iti luai si toacele alea sexy…”

Nu m-am putut opri sa nu privesc tinuta sexy, o fusta cu multe volane pana in pamant, fiecare volan de cate o culoare, rosu, albastru, verde, alb… restul nu mai conteaza. Tinuta era venita la pachet cu un limbaj adecvat de… sexy.

Ar trebui o campanie anti-penibilitati in domeniul vestimentar. Romancele se imbraca bine, dar cand vine cate una din asta out-of-topic se strica toata imaginea. Si sunt multe… va poate confirma Pitzi!

3 Comments

  • Laura Posted 16/09/2008 13:24

    Am zis eu bine ca am sa initiez campania Antiprostie..ma refeream si la aceasta situatie 😉

  • andres Posted 16/09/2008 14:06

    :)) Te sustin!

  • Laura Posted 16/09/2008 14:10

    Sincer ca ma gandesc destul de serios la acest aspect, si ma bucur sa aflu ca nu sunt singura in acest „proiect”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.