De ziua mea e soare!

time read
Articolul are 327 cuvinte și se citește în 1 minute.

Să te trezești și să vezi soarele atârnat acolo sus, de albastrul minunat al cerului – aceasta înseamnă să ai o zi bună. Am deschis ochii pe la ora nouă fără puțin. O rază de soare mi-a intrat în ochi și mi-am tras perna peste față. O nouă zi de luni, mi-am zis. Dar era liniște, prea liniște pentru o zi în Buclă – știți voi, Bucla din Drumul Taberei unde peste 3 ani va fi metrou. Am aruncat perna cât colo și m-am întors cu spatele la soare. E ziua mea, i-am spus în șoaptă. Pot să mai dorm puțin.

trandafiri

Așa mi-am început ziua de ziua mea, cu soare, cu zâmbet, cu liniște și parfum de trandafiri. Liniște, pentru că am comis aroganța de a-mi da telefonul pe silent. 😀

Ziua de Sf. Andrei a fost întotdeauna ziua aceea specială din an pe care nu am serbat-o, dar m-am bucurat din plin de gândurile celor dragi, de vocile lor frumoase și cuvintele minunate. Am încetat să o serbez prin clasa a 4-a când prietena mea bună(?!) m-a lăsat să o aștept cu prăjiturile pe masă. Probabil a avut ea un motiv bun atunci, însă prăjiturile acelea cu ciocolată nu meritau să li se tragă clapa. Nu am mai avut invitați în ziua de 30 noiembrie și nu am petrecut-o în vreun fel anume. Familia mi-a fost de ajuns. Dar, cumva, Universul a avut grijă. Mi-a dat prieteni minunați care au știut să-mi fie alături exact așa cum mi-am dorit.

Ziua de astăzi este cu zâmbet, plină de La mulți ani, ceea ce vă doresc și vouă!

Dacă se întâmplă să ajungeți diseară la Arene, la concertul celor de la Subcarpați, ne vedem acolo! Nu-mi serbez ziua, dar un pic de gălăgie e binevenită. Revin cu impresii!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.