Despre timp… Cat e ceasul?

ceas cifreAm o vorba in ultimul timp, de fapt un raspuns la intrebarea „Cat e ceasul?”: „Mai e destul.” Intrebam atat de des cat e ceasul, incat pare ca il alergam sau poate ne alearga el…

Ideea e ca nu timpul trece, ci noi trecem prin el. Suntem trecatori prin viata, pe pamant, prin timp. Niste calatori pierduti in cautarea unui drum. Si drumul ramane ascuns in nopti cu luna, atat de ascuns incat uitam de el, de noi, de tot.

Timpul… timpul nu inseamna nimic. Noi insemnam tot. Noi trecem prin el si ne ranim singuri privindu-ne chipurile brazdate de ani, firele albe si zambetele cocosate. Uitam sa mai fim tineri, uitam ca noi eram cei care radeau odata din orice, noi ii tineam treji pe parinti sau bunici, noi plangeam sa mai stam 5 minute… Acum timpul ne doare si ii cerem sa mai stea o clipa, desi noi suntem cei care fugim.

Poate ca ar trebui sa imi schimb replica… si asta apropos de replica lui Michael D’Angelo din filmul School of life (interpretat de Ryan Reynolds):
Michael D’Angelo: How much time do we have?
[students look at the clock]
Michael D’Angelo: The answer to that question, your not going to find on a clock. The answer is not a lot. How much time do we have? Not a lot.

Deci intrebarea mea este Cat e ceasul?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.