D&G! Hellooou!

Bruno. As spune ca este porcaria anului, insa as jigni filmele care si-au castigat inainte acest statut si nu le voi detrona – a se vedea Friday13, Watchmen, etc.

Daca veti rezista dincolo de primele 15 minute  (sau 30) – la care eu mi-am spus in fiecare minut „WTF” – va veti amuza la maxim. Sau nu. Este o satira nu prea reusita adusa lumii modei, a show-rilor americane, a homosexualilor, heterosexualilor, vedetelor… pfaaaa!

Prea mult am scris de filmul asta. Cert e ca a avut momentele lui. Daca trec peste imaginile obscene (nu e recomandat minorilor, dar nu cred ca s-a jenat cineva de imaginea nuda a lui Bruno pentru ca era prea femeie pentru unii) si ipostazele scandaloase, a avut cateva momente in care am ras cu lacrimi. Nu am mai ras asa de la Watchmen, poate nici atunci! Faza cu „- Dolce & Gabbana! Hellooo! – Hello?” e de milioane!

In sfarsit, nu vi-l recomand dar nici nu spun sa nu-l vedeti. Va va surprinde/soca/scandaliza si mai veniti si voi cu impresii.

PS. Finalul mi-a placut. Melodia lui Bruno face filmul, doar a reusit sa aduca in fata cateva nume mari ale muzicii. Pacat ca baiatul e… vorba lui Snoop, gay!

3 Comments

  • Miss Valery Posted 05/08/2009 00:27

    Bruno, (the gay) dove of peace! Ali G, Borat si acum Bruno… Am o presimtire ca Sasha Baron Cohen nu va avea o viata prea lunga. 😀

  • Adina Posted 05/08/2009 11:27

    Sacha e un personaj foarte interesant si cred ca longevitatea ii va fi asigurata de capacitatea lui de metamorfoza…poate am sa merg sa-l vad, dar m-am cam saturat de el inca din trailer si making off-uri :P…

  • andres Posted 05/08/2009 11:39

    Bruno e un fel de „wonder woman”… iar actorul e no comment doar pt aceasta capacitate de metamorfozare! Altfel, ma abtin de la alte comentarii.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.