Divide and conquer!

time read
Articolul are 210 cuvinte și se citește în 1 minute.

Un documentar care a reusit sa ma tina 2 ore nemiscata in fata monitorului – Zeitgeist (Sfarsitul timpului). Ok. Am mai auzit de dubiosenii din astea, insa totul a fost expus atat de „pe fata” ca mi-e rusine de rusinea unora. Atatea semne de intrebare, atatea minciuni. Unde vor duce toate astea? Si se pare ca se trezesc din ce in ce mai multi cu teorii care sunt gata sa zdruncine „adevaruri” de nezdruncinat. Daca nu credem – suntem indoctrinati, daca credem – realizam ca toata realitatea noastra e bazata pe minciuna, inca de la crearea lumii.

Momentan cred ca ramanem undeva la mijloc, intr-o stare ciudata de negare sau mai degraba ignorare.

Zeitgeist pledeaza pentru demitificarea lumii in care traim. Produs de Peter Joseph, filmul a fost creat pentru a-i inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de le vedem noi, oamenii obisnuiti.

Ce pot avea in comun religia, razboiul si banii? Conform acestui documentar, care timp de doua ore aduce o multime de argumente in sprijinul teoriei pe care o sustine, numitorul comun este incercarea de manipulare a populatiei la nivel mondial.”

Zeitgeist: The Movie (2007)

When the power af love overcomes the love of power, the world will know peace. (…)

1 Comment

  • marius Posted 13/12/2008 19:43

    l-am vazut acum ceva vreme…bine …eu oricum aveam ceva dubii inainte sa il vad..legate de cum se intampla lucrurile..prin glob…dar acum…lucrurile s-au mai limpezit…ideea e ca se tinde la formarea unui singur grup de conducere…dar acest lucru se va realiza in sute de ani ….cred eu…bine desigur daca pana una alta …vom reusi sa supravietuim probabil dezastrului care il producem zi de zi…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.