Dorintele sunt drumuri catre departe

time read
Articolul are 342 cuvinte și se citește în 1 minute.

Sunt un ocean de vise si dorintele mi-s ploi de vara. Am gandurile pictate cu stropi de zambete ce vor inflori la primavara intr-o explozie de culoare.


Buddha Bar – Desire

M-am trezit de dimineata dintr-un vis frumos. Un vis pe care as fi vrut sa-l visez la nesfarsit. Am lasat ceasul sa sune iar si iar. Am revenit in bratele tale inca putin, un minut, poate cinci sau sapte. Si lumina mi-a furat somnul. Am ramas cu gandul la tine. Dor de noi care am fost, dor de noi care vom fi. Un drum. Dorintele sunt drumuri catre departe. Apar din nimic si se transforma in destinatii… dar drumul pana la capat e cel care ne face sa tresarim, sa fim entuziasti, sa traim.

Maine e 24 februarie. Dragobete. Sarbatoarea iubirii. Nu imi plac zilele iubirii declarate, nu imi place sa mi se spuna cand sa iubesc, sa simt mai mult sau mai special atunci cand scrie in calendar. Imi place sa cred ca iubirea e mereu si poate fi petrecuta zi de zi. Sfantul Valentin, Dragobete… zile absolut normale carora li s-a atribuit prea mult rosu, prea multe inimi, prea mult orice. Cum ar fi sa ne facem singuri sarbatorile? Ziua in care ne-am privit prima data in ochi, ziua in care te-am luat de mana, ziua in care m-ai sarutat, ziua in care… si sunt atatea de sarbatorit. De ce sa petrecem cand spun altii, cand putem petrece in orice alta zi? In fiecare zi. E atat de simplu…

Ma intreb ce este iubirea de fapt. O traire? Un sarut? O privire? O imbratisare in amurg? Poate ca este un zambet daruit pe ascuns sau o adiere de vant. Poate ca este soarele si cerul. Iubirea este… melodia pe care o ascult la nesfarsit, pe care o caut, o astept. Este parte din mine. Suntem noi.

Sunt un ocean de vise si ma voi scurge pe alt taram. Ma impletesc pe trunchiul lichid al timpului si las dorintele sa-mi devina realitate. Maine voi inflori intr-o noua zi, pe un nou drum.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.