Drumurile noastre toate…

V-ati lovit si voi in ultimele saptamani de craterele din oras? Si nu zic de soselele antice si de demult, ci de astea noi, proaspete. Ne-am bucurat dupa luni de zile in care s-a lucrat cu „drag si spor” ca putem circula in conditii normale, fara cozi interminabile in si asa prea aglomeratele zone „fierbinti” ale orasului. Ne-am bucurat degeaba. Am fost socata sa vad ditai gropanele printre care m-am vazut nevoita sa fac slalom… desi ocoleam una si dadeam in alta. Nu am comentat pana acum, insa explicatia expertilor m-a dat nitel pe spate:

Expertii sustin ca asfaltul este prost pentru ca uneori constructorii nu executa lucrarile la standarde. Constructorii spun ca soselele sunt proaste pentru ca autoritatile le cer preturi mici si atunci se folosesc materiale ieftine. Transportatorii sunt de parere ca soselele sunt proaste pentru ca autoritatile dau contractele preferential si nu urmaresc executia lucrarilor.  Citeste tot articolul aici.

Se fura sau nu se fura, gropile sunt, masinile sufera, buzunarele noastre sufera si ele. Cui ii pasa?

1 Comment

  • Raluk Posted 07/01/2010 10:00

    O faza tare a fost cand am plecat dupa Craciun la bunici, la Horezu. Normal ca o luam pe Dealul Negru…nu o sa-ti vina sa vezi ce cratere erau pe acolo si era naspa deoarece erau si camioane pe drum si iti era si asa sa tragi de volan aiurea…dar, groaznice craterele. Alta faza tare a fost ca imediat dupa ce am intrat in jud. valcea craterele s-au terminat…a fost belea, nu ne-a venit sa credem…si e acelasi asfalt 🙂 dar intretinut mai bine in valcea 🙂
    Ca la romani…nu ai cu cine…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.