Eclipsa ori ceai pe veranda?

Al 3lea Twilight s-a stins usor in miez de noapte. Eclipsa a fost cartea care m-a impresionat cel mai mult dintre cele 4 volume, au fost emotii puternice, multa pasiune si accent pus pe majoritatea personajelor si ma refer aici la restul membrilor din familia Cullen.

Despre film  nu as putea spune acelasi lucru. Sigur ca nu puteau cuprinde mare lucru din poveste, insa ce au surprins mi-a placut. „Ceai pe veranda” este una dintre replicile superbe, hilare care iti mai ia putin din senzatia de film cu figuri triste si palide (desi Jacob e atat de colorat…). Si da, baietii au ras, s-au plictisit la film, au comentat dar are vreo importanta? Cand iti place un lucru cu adevarat parerile celor in jur chiar nu mai conteaza, te apropii de cei care iti impartasesc opiniile si traiesti frumos si linistit in lumea ta perfecta.

Ok. Nu ma intind la vorba ca nu are sens o analiza a filmului sau comentarii duse-n panzele albe. Sunt subiectiva – am mai zis –  si l-as lauda exagerat de mult si fara sens. Daca v-au placut cartile sau macar primele 2 parti (Twilight si Luna noua), nu-l ratati. E frumos si de revazut. Parca as mai citi odata cartile… insa mi-e teama de alte nopti nedormite!

Eclipse (2010)

2 Comments

  • Raluk Posted 06/07/2010 14:25

    Iti zic sigur ca de data asta vei dormi noptile…am facut eu lucrul asta, am mai citi inca o data cartea 3 si nu a mai rasarit aceeasi pasiune :))

  • andres Posted 06/07/2010 21:53

    😛 Parca imi dai curaj sa pun mana pe ea… insa acum ma lupt cu Marile Sperante. Sunt statii mici de metrou, nu mai apuc sa ii dau de cap 😛

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.