Final epic sau inceput promitator?

time read
Articolul are 314 cuvinte și se citește în 1 minute.

Si iata cum apare in scena Robin, noul Robin! Cine ar fi zis?!

Nu pot spune ca m-am omorat dupa seria Batman (Cavalerul negru) a lui Christopher Nolan, desi Cavalerul din 2008 a fost asezat cumva pe un piedestal de catre Heath Ledger si al sau Joker. Actualul Cavaler cu greu se ridica la nivelul acela si baietii rai nu sunt atat de rai precum ar vrea sa para. Cu toate astea, filmul are ceva, sunt unele scene care taie rasuflarea. Evadarea omului nostru din adancuri, prabusirea stadionului, exploziile de pe poduri sunt scene din film care te lasa cu gura cascata. Atunci cand terenul de fotbal se prabuseste te simti ca si cum ai fi alaturi de jucatori si alergi… Apoi iti vine in minte intrebarea: oare ce simte un om cand realizeaza ca in spatele lui este… un hau (la propriu sau la figurat)? Sau poate ca nu te vei intreba, dar vei fi impresionat de maretia clipei.

Imi plac filmele de acest gen, filmele care te pun pe ganduri, care iti aduc semne de intrebare la care e posibil ca un raspuns sa nu apara prea curand… sau vreodata.

Daca va intrebati ce poate aduce nou acest Batman (ce atata cavaler?!), ei bine, se continua povestea. Se doreste a fi un final magnific, epic, al seriei, insa mie imi pare un fel de introducere spre alte si alte nascociri. Doar imaginatie e destula si oameni rai la fel. Ingredientele pentru un nou film au fost asezate pe masa, avem pisica, avem Batman fericit, acum avem si Robin de calitate, ce urmeaza? Vom vedea! Pana atunci mergeti sa vedeti The Dark Knight Rises. Va va tine in scaun aproape 3 ore, dar nu veti realiza decat la final ca va e somn, ca va e foame si veti constientiza apoi acele ore. Altfel, veti fi prinsi in actiune cu totul!

The Dark Knight Rises (2012)

2 Comments

  • Gabi Posted 05/08/2012 08:06

    Si eu cred ca Joker e demential dar el ramane o particularitate el ep. II din trilogia lui Nolan.
    Cavaleru’ asta de se ridica este foarte bine construit si cred ca as fi fost mai atent la particularitatile lui.
    Zic si io 😉

  • andres Posted 05/08/2012 17:07

    Cu siguranta are si el particularitatile lui, orice comentariu este subiectiv… cat de mult ne place actorul, cat de mult ne-au placut benzile desenate, cat de mult se apropie de imaginea pe care ne-am facut despre Batman candva… Uite, mie mi-a placut foarte de mult rolul facut Val Kilmer 🙂 Subiectivism cu galeata! Nu spun ca actualul cavaler nu isi are puntele lui forte. 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.