Furios? Iute? Picant?

Fast & Furious 6

You don’t turn your back on family, even when they do.

Minunata serie Fast & Furious a ajuns la fimul cu numarul 6. Daca l-am asteptat? Hmm, da si nu. Imi place seria, da. Am vazut fiecare film in parte si, la momentul cu pricina, am fost incantata. Nu pot spune ca am asteptat cu nerabdare filmele. Stiu ca urmeaza un nou film. Ok. E pe lista. Dar entuziasmul e constant. La fel de constant ca ritmul in care apar filmele. Faptul ca a ajuns la numarul 6 spune ceva. Faptul ca urmeaza numarul 7 (da, urmeaza!), spune ca avem de-a face cu un nou Harry Potter. In cazul Fast & Furious nu stim totusi cand se va ajunge la un final. Si, sincera sa fiu, nu prea imi pasa. Adica, avem baieti simpatici, masini, fete, viteza, furie, glume, de ce nu ar contiuna seria daca e apreciata si ceruta? Idei sa fie, ca Vin Diesel & Co. sunt minunati!

Care este povestea de aceasta data? Nu prea complicata. Apare Leti, dar nu oricum, ci lipsita de amintiri. Stiti voi, a avut un accident in filmul precedent, „murise”. Acum este un fel de Leti reborn. Ce se intampla mai departe? Are loc misiunea de salvare, doar e parte din familie si familiei nu i se intoarce spatele… orice s-ar intampla.

Dar hai sa nu intru in detalii. Va recomand sa vedeti filmul! E bun, chiar daca au fost scene la care m-am uitat luuung.

fast and furious

Pana si Spiderman ar fi fost gelos, iar Superman si-ar fi luat pelerina si dus ar fi fost. Bine ca ei stau in filmele lor. E genul de film care te tine incordat, te face sa zambesti, te face sa te incrunti si apoi te relaxeaza. Iar finalul acestui Fast aduce cu el un nou personaj. Unii ar spune ca e un mare plus. Eu as spune ca erau destule capete rase… Vom vedea. Prin 2014 sau 2015. Si asa trece viata!

Fast & Furious 6 (2013)

2 Comments

  • Balan Ionut Posted 12/06/2013 04:09

    E absolut incantator acest episod , faptul ca are foarte multe scene comice gen,’din partea casei 😛 te face pur si simplu sa razi cu gura pana la urechi ….
    E minunat , si eu personal il astept cu mare drag in 2014 (ce m-am uitat pe internet ) va fii cu siguranta plin de andrenalina , si faptul ca apare John in episodul 7 e absolut incantator…

  • andres Posted 16/06/2013 10:21

    Ionut, bine ai spus „episod”. Cred ca vor fi multe si apreciate. Cu asa o distributie, de ce nu ar fi? 🙂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.