Goana dupa alune

time read
Articolul are 241 cuvinte și se citește în 1 minute.

The Nut JobLet’s Get Nuts!

Cand ati vazut ultima oara o animatie la care sa radeti si iar sa radeti? Am vazut The Nut Job pentru moaca simpatica a cainelui. Adica, uitati-va si voi pe afis, este o bomboana de catel. Si acum imaginati-va moaca aia pe un afis mare de tot. M-am topit. Nici nu a fost nevoie sa vad trailerul.

The Nut Job este povestea unui jaf. Surly, veverita rebela a unui parc, impreuna cu amicul sau, Buddy, se hotarasc sa jefuiasca un magazin cu alune. Parcul tocmai ramasese fara proviziile de iarna, si acelea reduse, motiv pentru care cei doi sunt ajutati in actiunea lor de alte cateva animale care, cu putin timp inainte, il alungasera pe Surly din parc din cauza nazdravaniilor lui. Echipa nou formata pun la cale jaful secolului. In paralel, cei pe care animalele voiau sa-i jefuiasca, puneau la cale jaful unei banci din apropiere.

Povestea nu pare a fi cine stie ce, dar personajele sunt amuzante, la fel si situatiile in care sunt puse. Lansand la o parte povestea, mi-a placut foarte mult cum au fost realizate atat personajele, cat si peisajele. Filmul este o adevarata explozie de culori.

Mai multe nu va spun, urmariti trailerul, apoi luati o pauza de o ora si jumatate in care sa vedeti filmul. Neaparat sa aveti niste alune de rontait! Iar daca aveti prichindei, trebuie sa-i duceti la cinema. Vor fi incantati, minunati, fermecati!

The Nut Job (2014)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.