Happy Valentine’s Day!

Am vazut aseara Valentine’s Day ca sa nu zic ca nu am petrecut aceasta sarbatoare in vreun fel… nu ca m-ar atrage cumva. Bine, am eu o parerea destul de rece despre VD – o sarbatoare importata, comerciala care iti aminteste sa faci intr-o zi ceea ce ar trebui sa faci zi de zi. In sfarsit.

Filmul. Are o distributie de exceptie, actori numai unul si una (Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts, Taylor Lautner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher…). Subiectul e simplu, ziua indragostitilor si povestile de dragoste mai frumoase sau mai putin frumoase ale protagnistilor. Daca in He’s just not that into you vi s-a parut ca erau multi actori, sa vedeti aici. Cred ca va trebui sa mai vad filmul o data sau de 2 ori sa-mi intiparesc bine in minte care, cum si ce fel. Filmul a fost perfect, cu dozele de happy end, de imprevizibil si haz bine dotate. Imprevizibilul ala m-a cam suparat, dar fie, trecem peste.

Vi-l recomand nu neaparat pentru ziua de azi, ci pentru 125 de minute de relaxare.

Valentine’s Day (2010)

2 Comments

  • alex Posted 15/02/2010 21:44

    Unde ati vazut filmul? eu l am luat de pe net si nu merge:(( poate cineva sa mi spuna si mie de unde sa l iau. l am luat de pe torrent si imi da erorr windows media player…. .

  • andres Posted 15/02/2010 21:45

    la cinema, nu am avut rabdare sa-l astept in varianta ok 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.