Harry Potter e gata!

time read
Articolul are 131 cuvinte și se citește în 0.43666666666667 minute.

Dupa ce am asteptat un an (cand naiba s-a dus anul asta?!), a venit si finalul la super-mega productia Harry Potter. Nu vreau sa para ca il ridic in slavi deoarece nu-s fan vrajitori si nebunii din astea magice, dar mi-a placut mult. E genul de film destinat copiilor la care merg si adultii (unii) fara a se scuza ca ii duc pe cei mici la un film. Si nu fraternizez cu dusmanul, insa replica Lordului Cap-de-mort „Only I can live forever” e geniala. Mi-a ramas pe creier inca de la prima parte si cred ca poate fi, foarte bine, considerata replica filmului. Fenomenul mondial, filmul unei generatii ia sfarsit aici intr-un mod grandios! Va recomand sa il vedeti… daca nu l-ati vazut inca.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)

4 Comments

 • lotusull Posted 06/08/2011 16:03

  Andres, cred ca e genul de film la care, merg si unii adulti, asa mai cu suflet de copil 🙂
  Pare promitator 🙂

 • Georgyanna Posted 06/08/2011 16:21

  Eu nu am citit cartile si nu am vazut nici filmele…Nu stiu de ce , dar nu m-au atras.Cred k m-ati convins 🙂 La fel am patit si cu Twilight si nu am lasat cartile din mana pana cand nu am terminat-o pe ultima.Filmele mi-au placut, dar nu atat de mult incat sa le revad de n ori.O sa ma uit la HP, chiar daca o sa rada cumnatul de mine ( si eu am ras de el ) :d

 • andres Posted 07/08/2011 01:00

  @Lotus, suflet de copil avem fiecare dintre noi. Ar trebui sa il eliberam mai des! 🙂

  @Georgyanna, nici eu nu am citit cartile astea, insa filmul mi-a placut. E o poveste pe care o urmaresti cu placere pana la final 😉 Nu e Twilight, dar e foarte frumoasa.

 • Roxandrei Posted 12/08/2011 04:00

  Cine crede ca vor mai aparea si alte filme Harry Potter sau aceasta marca va deveni ca si Star Wars(nimic nou si interesant in materie de film)?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.