Horoscop 2010 – ANUL SOARELUI

Anul 2010 este incredintat spre guvernare Soarelui. Iar doar simpla rostire a numelui acestei planete si sonoritatea lui ii bucura pe toti cei care nu si-au pierdut de tot intelegerea nemijlocita si intuitiva. Soarele este acea minge de foc  care rasare in fiecare dimineata in partea estica a orizontului, care se urca pana la mijlocul cerului si apoi, seara, se scufunda din nou in adancuri, iar fenomenul se reia in fiecare zi. Grecii au comparat aceasta minge stralucitoare cu Apollo aflat pe un car de lupta aurit, tras de patru cai: maiestuos, prietenos, vesel, plin de vitalitate. Iar daca Soarele guverneaza acest an, este clar ca 2010 va fi frumos, maret si bogat.

Experienta a aratat ca, intr-un an al Soarelui, caracteristicile personale ale fiecarei zodii se amplifica. si este posibil sa va puneti intrebarea care anume se vor amplifica in cazul dvs. Oricum, nu trebuie sa va faceti griji, fiindca sunteti bine pregatit pentru lunile ce vor urma. Importanta este insa si planeta Jupiter, care zaboveste cea mai mare parte a timpului in Pesti si-i aduce lumii misticism, liniste, meditatie si concentrare. Saturn stationeaza in Balanta, ceea ce determina o punere la incercare a tuturor relatiilor, de aceea este foarte posibil ca in anul viitor rata despartirilor si a divorturilor sa creasca spectaculos. Planeta Uranus trece din Pesti in Berbec, ceea ce va ajuta economia mondiala sa ia un avant general, dar va determina si aparitia riscului sa comiteti aceleasi greseli ca si pana acum. Neptun se deplaseaza din Varsator in Pesti, unde este acasa. Iar aceasta miscare amplifica tendinta lumii de a-si spori compatimirea  interioara  si evlavia. Mai ramane Pluto. El se afla in Capricorn si se va manifesta mai ales acolo, astfel ca noi ne vom confrunta mai mult cu subconstientul nostru si va trebui sa ne punem de acord cu el. Interpretand corect pozitia si evolutia astrelor, ajungem la concluzia ca anul 2010 nu va fi usor deloc.

 Daca privim retrospectiv la anii cu tensiuni, pozitii si evolutii ale planetelor, comparabile cu cele din acest an, ar trebui, totusi, sa fim oarecum in garda. Bineinteles ca au existat mereu tensiuni intre Saturn si Pluto, fara ca din aceasta cauza sa se ajunga la un razboi mondial. Totusi, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca in acele situatii pericolul izbucnirii unui conflict a fost mereu ridicat. Sa speram ca nici in 2010 nu se va intampla asa ceva si va exista doar riscul, si ca politicienii nostri inteleg semnele timpului si actioneaza cu discernamant si la momentul oportun pentru a preintampina pericole de asemenea natura.

Insa trebuie sa avem mare grija ca in acest an sa nu izbucneasca pe glob o epidemie de amploare. Asa-numita gripa porcina s-a raspandit rapid, dar au aparut vaccinuri care sa o invinga, insa virusul ar putea suferi mutatii si deveni foarte periculos. Al treilea risc il reprezinta, asa cum a fost in anul 1931, cand constelatiile au avut evolutii naturale si pozitii asemanatoare cu cele din acest an, aparitia catastrofelor de mari dimensiuni. Nu trebuie sa ne resemnam cu gandul ca suntem fara aparare in fata lor, caci Pamantul este dependent de locuitorii sai, de oameni. Iar acolo unde se produc si se intampla numai lucruri negative, aceste energii vor actiona asupra Pamantului. Tensiunile de pe bolta cereasca nu actioneaza in mod automat, ci felul in care reactionam la ele le face sa devina periculoase. De aceea, este imperios necesar sa li se raspunda intr-un mod pozitiv. Cu intelegere sincera, credinta si cu speranta. Fiindca doar daca acest lucru se intampla, ne putem permite sa speram ca marile catastrofe vor ocoli anul 2010. In orice caz, este clar ca acest an va fi unul de criza, in care vor exista multe momente intunecate, dar prin care pana la urma lumina va razbi si in cele din urma va straluci mai puternic.

Criza inseamna in chineza pericol si sansa. Iar tensiunea dominanta, existenta intre Saturn si Pluto, poate conduce lumea spre abis, din cauza catastrofelor naturale, a crizelor economice si a razboaielor care pot aparea in orice moment. insa mesajul pe care il transmite aceasta tensiune semnifica faptul ca lucrurile nu mai pot continua asa. Ne-am ratacit si ne tinem de multa vreme de ceva care nu este bun. Trebuie sa ne despartim cat mai repede de acel ceva si asta vrea sa ne transmita tensiunea dintre cele doua planete. Una dintre ele va trebui sa puna capat unei relatii care nu mai functioneaza de ani buni, cealalta va trebui sa renunte la slujba pe care o are si unde doar se chinuie. Nesiguranta este mare, caci saltul in necunoscut provoaca teama. insa tocmai aici sta marea noastra sansa, caci singurul lucru de care avem nevoie este curajul. Ar fi o greseala din partea noastra sa intram in panica. Acest an reprezinta totodata marea provocare care inca mai aduce cu sine sansa de a va depasi conditia. Trebuie sa aveti in permanenta ca obiectiv eliminarea neintelegerilor si conflictelor perimate si sa fiti pregatit  sa intampinati astrele cu sentimente si ganduri pozitive, optimiste.

PRONOSTIC MONDIAL

Pozitia astrelor indica ce nu mai poate fi trecut cu vederea: lumea noastra se afla in fata celei mai mari transformari revolutionare probabil din toate timpurile. Pluto aflat in Capricorn este semnul care anunta marea furtuna. El se afla intr-o mare incordare cu Saturn aflat in Balanta, iar anii in care a existat tensiune intre ele au fost foarte dificili. Aceste doua planete au declansat ambele razboaie mondiale, mari catastrofe naturale si au adus pe pamant molime si epidemii devastatoare pentru omenire. Insa, nu in cele din urma, ele i-au eliberat pe oameni din situatii care devenisera insuportabile. In acest an, lucrurile se vor inrautati in perioada iulie-august intr-un mod dramatic. Fiindca tensiunea existenta intre Saturn si Pluto se va amplifica neasteptat de mult atunci cand se vor alatura Uranus, Jupiter, Marte si Venus. Marte va stationa pe Saturn, iar Jupiter pe Uranus, ambele perechi aflandu-se in cuadrat catre Pluto. Uranus mareste explozivitatea, iar Marte indica o furie neputincioasa. Jupiter contribuie la extinderea tuturor lucrurilor care apar ca fiind catastrofale. Nu sunt deloc premise bune si de aceea, in lunile mentionate este bine sa o lasati mai moale cu planificarea. Aproape toate astrele sunt atarnate de Luna, care este insa intr-un astfel de horoscop si semnul poporului, ce are indreptata impotriva lui puterea si regenta. Saturn in Balanta in pozitie dominanta la ascendent semnifica marea frana care nu permite un ritm accelerat, asa ca nu trebuie sa contam pe un reviriment in plan economic. Prezenta lui Saturn in Balanta a fost intotdeauna perceputa ca un moment in care bunastarea a fost restransa si a fost nevoie sa se faca economie. In astfel de ani s-a ajuns mereu la inflatie. Soarele in Capricorn devine destul de simpatic si atragator, dar franat de catre Saturn devine in acelasi timp si destul de rece si dur. Marte in Leu si in a 11-a casa (cea a prieteniei) se afla vizavi de perechea Neptun-Jupiter, ceea ce semnifica faptul ca pot avea loc certuri si neintelegeri cu prietenii. Uranus in casa nr. 6 (a profesiei si sanatatii), unita pozitiv cu Mercur, semnifica o abundenta de idei bune si o mare putere de intelegere. Venus in Capricorn este destul de credincios si de incredere, insa si lipsit de dragoste in confruntarea cu Luna. Neptun si Jupiter in intalnire directa si in casa nr. 5 (a dragostei de viata) aduc cu ele riscul ca lumea sa se lase ispitita de o asa-zisa fericire.

Este un horoscop dificil, mai ales din cauza ca, facand abstractie de conjunctia Venus-Soare si de unghiul dintre Mercur si Uranus, nu va da nici macar un singur semn pozitiv, cu ajutorul caruia sa putem invinge greutatile. Sa speram ca nu se va ajunge la un razboi mare si ca nu vom trai momentul unui atac terorist cu armament nuclear, caci ultima data cand Pluto, Saturn si Uranus s-au aflat intr-o pozitie asemanatoare, 1960, lumea a fost la un pas de izbucnirea unui razboi nuclear. Nu va sprijiniti pe Pluto, ci cautati sa aflati ce se schimba in viata dvs. sub influenta presiunilor exercitate de el. in perioada martie-iunie, apoi din nou din octombrie pana la finele anului, tensiunile mari vor fi dizolvate. Atunci o sa gasiti si faze avantajoase in care o sa puteti obtine multe. Deci, dupa ianuarie si februarie, treceti la actiune. Fiti mai temperat in perioada iulie-august, iar de la jumatatea lunii septembrie redeveniti activ.  In fazele mai bune, veti beneficia de conditii favorabile in planul iubirii. si anul 2010 va avea destule parti bune.

Uniunea Europeana. Astrele vor fi destul de favorabile celor 27 de state membre, care nu vor fi implicate in tensiuni politice internationale. Pe plan intern, este de asteptat sa fie nevoie sa se ia unele masuri nepopulare, cum ar fi marirea impozitelor si cresterea somajului, ceea ce va conduce la tensiuni sociale. In plan economic, lucrurile vor lua o turnura favorabila, insa ritmul va fi mai lent decat se anticipeaza. Realizari mai importante se prevad in perioada martie-aprilie, iar situatia va fi in general calma aproape tot anul.

RP Chineza il are pe Pluto pe Uranus, asa ca vor exista tensiuni destul de mari. China se va confrunta cu inundatii de amploare, dar si cu numeroase probleme declansate de populatia nemultumita. In plan economic, lucrurile vor evolua in directia dorita, insa realizarile nu vor mai fi atat de mari ca in 2009.

Rusia. Are perspective favorabile si situatia in tara se va stabiliza. Probabil ca rusii isi vor intensifica colaborarea economica cu majoritatea tarilor vestice si relatiile cu acestea vor juca un rol important in mentinerea pacii pe mapamond. Va adopta o politica internationala prudenta, insa isi va intensifica legaturile diplomatice cu tarile mari din Asia si din America de Sud.

SUA. Situatia economica se va relaxa, insa mai incet decat se prognozeaza. America va juca si in continuare un rol important in politica mondiala, insa va actiona ca un factor de echilibru in disputele intre diferite state. Realizari importante vor fi posibile mai ales in perioada martie-aprilie. Spre finele anului este posibil ca situatia din tara sa devina destul de di-ficila si sa se produca incidente nedorite.

HOROSCOP BERBEC

Caracter: eu sunt
Numar planetar: 9
Ziua: marti
Metal: fierul
Element: focul
Numar zodiacal: 13
Temperament: coleric
Planeta dominanta: Marte

Miracolul se petrece in inima dvs.
Soarele se afla deasupra noului an si impreuna cu celelalte stele determina o schimbare miraculoasa: in inima dvs. se trezeste un sentiment de incredere, fata de lume, de oameni si de propria persoana, pe care cu siguranta nu l-ati mai avut pana acum. Iar una dintre consecintele cele mai favorabile va fi ca o sa traiti dragostea si sexul cu mai mare profunzime si senzualitate, iar la locul de munca o sa obtineti rezultate mai bune decat pana acum. Poate ca acest lucru se intampla fiindca v-ati nascut la inceputul primaverii. In orice caz, pe durata intregii dvs. vieti, o sa fiti insotit de senzatia ca in fata dvs. se afla mereu ceva nou si emotionant.

Sunteti vesel si sigur pe dvs., aveti o alura de invingator si totusi va manifestati normal si in limitele bunului simt. in privinta previziunilor astrologice pentru noul an, care se refera la persoana dvs., trei planete au un rol determinant: Soarele, Saturn si Jupiter. Soarele este regentul anului si, avand in vedere ca acesta seamana din punct de vedere al naturii sale cu zodia dvs., aveti din start cateva atu-uri. In acest an castiga cine este extrovertit, direct, dinamic, iar dvs. chiar asa sunteti, astfel ca o sa ajungeti fara probleme sa ocupati locuri fruntase in majoritatea domeniilor in care sunteti implicat sau care va intereseaza. Saturn are grija ca relatiile dvs. sa devina sigure si de incredere, iar cadoul pe care vi-l face Jupiter consta din lucruri aparent marunte, cum ar fi gasirea unui loc liber de parcare sau cumpararea la pret de chilipir a unui obiect pe care vi-l doriti foarte mult, dar nu e exclus nici un castig substantial la vreo extragere loto. Jupiter, aceasta minunata planeta, intra in zodia dvs. pe 6 iunie si zaboveste aici pana in 8 septembrie. Acestea sunt lunile dvs. cele mai bune, caci atunci totul va fi mai frumos – dragostea, succesele si vacantele dvs. insa nu trebuie sa ramaneti cu impresia ca doar in aceste 3 luni de vara o sa va mearga bine, caci Soarele, in calitate de regent al anului, o sa aiba grija sa fiti fericit aproape tot timpul anului. Veti simti influentele lui favorabile intr-un mod extrem de placut deja incepand de la finele lunii ianuarie.

Comunicati mai bine cu partenerul de viata si va simtiti fericit si confortabil cand sunteti impreuna cu el. Cei singuri isi dau seama ca viata lor devine mai interesanta si ca sunt sanse mari ca nu peste mult timp sa-si gaseasca perechea. Influenta Soarelui se mentine pe toata perioada anului, uneori se manifesta mai puternic, iar alteori este mai slaba. Insa in primele trei luni ale anului si apoi dupa 20 iulie, Saturn se amesteca in viata dvs. sentimentala. El se gaseste exact in opozitie cu zodia dvs. si aduce bucurii, dar si obligatii. Printre bucurii se numara faptul ca relatiile existente devin mai sigure, mai de incredere, mai firesti. Obligatiile pe care le aduce Saturn cu el inseamna ca cei singuri devin mai exigenti cu ei insisi si mai seriosi. Nu mai este destul sa petreaca o seara agreabila sau o noapte pasionala alaturi de cineva si apoi sa se desparta de el si fiecare sa mearga pe drumul lui. Va doriti pe cineva care sa fie dispus sa imparta cu dvs. bucuriile si necazurile vietii, nu numai asternutul, din cand in cand. Iar imaginea partenerului dvs. ideal se schimba, caci constatati deodata ca oamenii care nu va impresioneaza la prima vedere, ulterior va dovedesc ca sunt inzestrati cu acele calitati pe care le cautati.

Perioada cea mai buna pentru dragoste incepe atunci cand Jupiter ajunge in zodia dvs., adica in 6 iunie. Soarele va confera pe toata durata anului multa forta si putere de convingere, si aceste lucruri va sunt suficiente pentru a face o figura frumoasa in 2010. Insa pentru Saturn, Jupiter si Pluto, acest lucru este inca foarte putin. Sunteti convins ca vremea dvs. a venit, in sfarsit, si ca este momentul sa iesiti din adapost. si aceasta pentru ca sunteti in stare de mult mai multe lucruri si sunteti mai bun decat multi altii. Voci interioare de acest fel auziti deja de mult timp, insa au existat mereu si alte voci care v-au spus ca mai dureaza pana o sa vina si vremea dvs. Iar odata cu anul 2010 vremea dvs. a venit. Totul se schimba, devine mai bun, mai favorabil pentru dvs.

Cea mai importanta este planeta Pluto. Ea se afla in Capricorn, adica in casa succesului dvs. sau a carierei, ceea ce dezvaluie faptul ca va puneti la bataie toata stiinta si marea experienta, astfel ca reusiti sa faceti ca visul dvs. sa devina realitate. Cvartetul format din Soare, Saturn, Jupiter si Pluto ofera oportunitati de afirmare pentru femeile care dupa nastere doresc sa-si reia activitatea profesionala. Tot el ii ajuta pe Berbecii care si-au pierdut  locul de munca sa-si gaseasca ceva de lucru, dar si pe cei care se gandesc sa desfasoare activitati independente. Pluto va slabeste imunitatea si trebuie sa va feriti de virusii  racelii si de substantele care provoaca alergii. In general, este important sa va oxigenati organismul  cat puteti de mult si de des: faceti alergari, mergeti des la plimbare, faceti gimnastica dimineata si seara macar 5 minute cu fereastra deschisa si aveti grija sa fiti tot timpul intr-o forma fizica buna. Pentru Berbeci, tratamentele la cap si ceafa sunt binevenite, mai ales in cazul migrenelor si al afectiunilor la urechi sau la ochi.

Culoarea norocoasa: Portocaliul si galbenul sunt culorile Soarelui: ele va dau putere.
Numere norocoase: 5, 15, 25, 35, 45 si 46. Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Rubinul va intareste vointa, dar nu va face sa deveniti egoist.
Mantra: in sufletul dvs. arde Soarele si se transforma in bunatate sufleteasca.

SOBOLANUL
05.02.1924 – 23.01.1925
24.01.1936 – 10.02.1937
10.02.1948 – 28.01.1949
28.01.1960 – 14.02.1961
15.02.1972 – 03.02.1973
02.02.1984 – 19.02.1985
19.02.1996 – 06.02.1997
07.02.2008 – 25.01.2009

In mod sigur, ritmul in care lucrurile care v-au interesat au evoluat in ultimele 12 luni nu a fost intotdeauna pe placul dvs., iar incetineala cu care s-au luat anumite decizii v-a exasperat adeseori, la fel ca si ideile unora dintre colaboratorii dvs. apropiati. Insa, daca va ganditi la ceea ce s-a petrecut anul trecut, o sa va dati seama ca n-a fost chiar atat de rau pentru dvs. sa parcurgeti drumul vietii cu frana de mana putin trasa, caci asa ati avut mai mult timp sa va pregatiti bine pentru ceea ce va asteapta in 2010. Noul regent al anului, tigrul de metal, avand constiinta de sine innascuta si fiind o persoana cu autoritatea in sange, va poate da acum puterea pentru a va materializa ideile si visele cele mai ambitioase. Alaturi de el puteti reusi tot ceea ce nu ati reusit alaturi de bivol, regentul anului trecut, care, desi v-a promis ca va spirijina demersurile, arareori s-a tinut de cuvant. Lucrurile nu se vor reglementa de la sine, ci va fi necesar sa va implicati destul de mult in evolutia lor, pentru a le indrepta din nou in directia cea buna ori de cate ori vor tinde sa devieze de la traseul pe care il considerati corect. Mai ales la serviciu va trebui sa depuneti eforturi deosebite pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Tigrul de metal o sa va stimuleze creativitatea si, datorita lui, intuitia dvs. va functiona mai bine ca niciodata, astfel ca o sa fiti in stare sa preintampinati aparitia unor surprize neplacute si evenimentele nu vor putea sa va ia pe nepregatite. Aveti insa grija cum procedati cu oamenii importanti, care stiti ca au posibilitatea sa influenteze cu usurinta mersul lucrurilor, si incercati sa-i atrageti de partea dvs. si sa vi-i  faceti, pe cat posibil, aliati. in orice caz, este foarte important sa nu vi-i faceti dusmani, fiindca atunci existenta dvs. s-ar putea complica mult. in dragoste si in relatiile cu ceilalti dati dovada de intelegere si adoptati o atitudine flexibila, caci, daca o sa incercati sa faceti pe seful, lumea o sa va ocoleasca.

Este important sa nu lasati autoritatea tigrului sa va influenteze conduita de zi cu zi, mai ales in relatiile cu partenerul de viata si cu cei apropiati.
Secretul succesului: Bazati-va pe intuitie si puneti-va cat mai mult in valoare comunicativitatea.

HOROSCOP TAUR

Caracter: eu am
Numar planetar: 6
Ziua: vineri
Metal: cuprul
Element: pamant
Numar zodiacal: 14
Temperament: melancolic
Planeta dominanta: Venus

Anul soarelui aduce iubire, succese si fericire
Anul 2010 trezeste in dvs. dorinta de a va bucura din plin de placerile vietii si chiar o sa reusiti acest lucru, iar ceea ce se va intampla o sa va faca sa fiti satisfacut si fericit. Sunteti un om multumit prin structura dvs. si va bucurati de orice placere sau favoare care vi se face, iar capacitatea dvs. de a obtine maximum posibil dintr-o situatie data este remarcabila. Siguranta este pentru dvs. foarte importanta, iar stresul si schimbarile le tolerati cu foarte multa greutate. Anul Soarelui face sa iasa la suprafata cele mai bune calitati ale dvs., printre ele aflandu-se capacitatea de a iubi, tenacitatea si simtul practic. Saturn si Pluto se afla in trigonul favorabil, ceea ce va confera aripi nevazute, astfel ca dupa vijelie aterizati singur si in siguranta pe pamant. Jupiter se gaseste in sextilul favorabil in cea mai mare parte a anului si va transmite putere, astfel ca va miscati mai mult, ramaneti mereu in forma si sunteti mai bine protejat impotriva bolilor.

Sunteti si o persoana comoda si puteti ramane asa atata timp cat va puteti permite acest lux fara sa deranjati pe cineva. Totusi, trebuie sa aveti in vedere faptul ca Soarele apreciaza persoanele cu initiativa si daca vreti sa-i fiti pe plac uneori trebuie sa va automotivati si sa abandonati comoditatea, ca sa treceti cat mai repede la actiune. Aveti realmente sanse mari sa promovati in plan profesional si in plan personal sa deveniti fericit si multumit. Imaginati-va ca va aflati intr-o zi calduroasa de vara pe malul unui lac sau al unei mari, iar Soarele va incalzeste pielea. In jurul dvs. sunt oameni prietenosi si va simtiti extraordinar de bine, iar caldura ii face bine sufletului dvs. Alaturi se afla partenerul dvs. de viata pe care-l tineti de mana si simtiti amandoi cum va trec fiorii dragostei. Sunteti fericit… Exact asa se vor petrece lucrurile si in acest an. insa nici macar nu este necesar sa fiti pe malul unui lac sau al unei mari. si nici nu trebuie sa arda Soarele.

Doar simplul fapt ca Soarele guverneaza acest an va transmite un sentiment agreabil, va face fericit, trezeste in dvs. senzualitatea. Si, desigur, ca un astfel de om, care emana atata dorinta de viata, atrage fara dificultate atentia persoanelor de sex opus asupra lui. Daca sunteti singur, o sa constatati cu surprindere in acest an ca numeroase persoane de sex opus se bat ca sa fie remarcate de dvs. si sa va castige simpatia. si majoritatea dintre ele vor dori sa se afle tot timpul in preajma dvs. si chiar sa se incuie intr-o camera impreuna cu dvs. si sa faca dragoste. Cerul va poate oferi chiar mai mult de-atat: din ianuarie pana inclusiv in mai si apoi incepand din septembrie, Jupiter se va afla in-tr-un sextil favorabil. El va aduce in preajma dvs. doar acei oameni cu care va potriviti. Saturn stationeaza multe luni intr-un trigon favorabil si are grija ca relatiile dvs. sa nu devina doar unele pasagere, de cateva zile. Iar Pluto, planeta pasiunii, ocupa, de asemenea, o pozitie extrem de favorabila pentr dvs., ceea ce va face sa traiti experiente pe taramul iubirii asa cum n-ati mai trait vreodata. Poate va intrebati cum evolueaza lucrurile in cazul Taurilor care au un partener. Raspunsul este ca evolueaza minunat. insa exista si un „daca“, respectiv, daca relatia  sau casnicia functioneaza bine, va fi vorba de bucurie si placere; insa daca ea nu mai functioneaza, dar mai sunteti impreuna doar din comoditate sau de ochii lumii, in 2010 se va produce in mod sigur separarea sau divortul. si asta fiindca meritati ceva mai bun. Iar asa ceva chiar o sa gasiti in anul Soarelui, chiar fara sa fie necesar sa cautati prea mult.  Asa ca nu mai incercati sa mentineti o relatie care va produce numai suparari sau va plictiseste, ci separati-va, insa pe cale amiabila, si astfel  o sa fie bine nu numai pentru dvs., ci si pentru fostul dvs. partener de viata. Si probabil ca o sa ramaneti prieteni.

 Perioadele cele mai bune ale anului sunt cele cuprinse intre 1 ianuarie si 1 iunie, respectiv din 9 septembrie pana pe 31 decembrie, de aceea este bine ca toate actiunile importante sa le pozitionati in interiorul intervalelor de timp mentionate. Acest lucru este valabil si pentru realizarea celui mai mare vis al Taurului, acela de a avea o locuinta proprie. Astrele va sfatuiesc sa semnati contractul de cumparare in a doua jumatate a lunii septembrie. La locul de munca sunteti in stare sa realizati multe lucruri remarcabile actionand de unul singur, insa este mult mai convenabil sa va faceti treaba in echipa, fiindca asa rezultatele vor fi ceva mai bune si in mod sigur n-o sa fie necesar sa depuneti un efort atat de mare pentru a rezolva sarcinile care vi se dau.

 De asemenea, este de dorit sa faceti mai multa miscare decat in anul precedent, indiferent daca acest lucru se intampla intr-o sala de sport, pe terenul de tenis, pe pista unui stadion sau facand plimbari dese prin oras. Fiindca numai asa puteti sa va pastrati greutatea corporala in limite acceptabile, caci in acest an aveti tendinta sa mancati prea mult si este greu de crezut ca apetitul dvs. alimentar va scadea tocmai intr-un an guvernat de Soare. Mai ales ca este clar ca n-o sa fiti dispus sa tineti niciun fel regim ca sa slabiti, chiar daca o sa vi-l recomande nutritionistul sau medicul de familie.

Culoarea norocoasa: Verdele va uneste cu natura si cu pamantul si va amelioreaza situatia financiara.
Numere norocoase: 2, 12, 22, 32, 42 si 45. Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Smaraldul va mareste sensibilitatea si va a-para de grosolaniile oamenilor.
Mantra: Sunt bucuros ca anul este dominat de Soare, caci eu sunt un copil al acestuia.

BIVOLUL
24.01.1925 – 12.02.1926
11.02.1937 – 30.01.1938
29.01.1949 – 16.02.1950
15.02.1961 – 04.02.1962
04.02.1973 – 22.01.1974
20.02.1985 – 08.02.1986
07.02.1997 – 27.01.1998
26.01.2009 – 13.02.2010

Odata cu venirea la putere a noului regent, a tigrului de metal, simtiti ca uneori nu vi se mai acorda atata atentie ca si anul trecut si ca sfaturile dvs. sunt cateodata pur si simplu ignorate. Iar pentru vechile dvs. obiceiuri, tigrul o sa manifeste destul de putina intelegere, asa ca n-o sa aveti prea mare succes in fata lui cu argumente de felul „pana acum asa am procedat si n-au fost deloc probleme – totul a fost perfect“. Fiindca el este un tip inovativ prin definitie, ii place sa faca mereu schimbari pentru a imbunatati continuu lucrurile, iar planificarea riguroasa pe termen lung a activitatilor constituie pentru el un mod de lucru obisnuit, la care nu poate renunta, caci o considera una dintre cheile succesului. Asa ca anul 2010 nu va fi deloc foarte simplu pentru dvs. si o sa fiti nevoit sa faceti numeroase schimbari daca vreti sa va mearga bine.

 Disputele vor fi adesea inevitabile la locul de munca, oricat va veti stradui sa le preintampinati, deoarece foarte rar o sa gasiti un limbaj comun cu cei cu care o sa fiti nevoit sa colaborati, insa  este important sa va pastrati calmul si nu va consumati prea multa energie in conflictele care vor aparea. Lasati-i pe sefii dvs. sa aiba ultimul cuvant in chestiunile care nu va afecteaza siguranta si evitati certurile cu ei, altfel o sa aveti probleme. Uneori este mai bine sa nu va puneti cu tigrul, cand acesta va ataca, ci sa bateti in retragere, chiar daca sunteti convins ca dreptatea este de partea dvs., deoarece o sa va fie imposibil sa va impuneti cu forta in fata lui punctele de vedere. Luptati insa fara menajamente cu oricine, atunci cand este vorba de idealurile dvs. si de cei dragi. In viata privata este obligatoriu sa dati dovada de tact si sa-i menajati pe cei dragi si pe partenerul dvs. de viata, daca aveti unul. Cateodata este mai bine sa lasati pe fiecare sa-si vada de treaba, sa nu va amestecati in afacerile nimanui si nici sa controlati tot ceea ce fac ei, chiar daca sunteti bine intentionat. In caz contrar, riscati sa-i sufocati cu grija pe care le-o purtati.
Secretul succesului: Fiti dispus, macar din cand in cand, sa mai si cedati, caci pe langa faptul ca o sa economisiti energie, o sa castigati si noi simpatii.

HOROSCOP GEMENI

Caracter: eu gandesc
Numar planetar: 5
Ziua: miercuri
Metal: mercurul
Element: aerul
Numar zodiacal: 17
Temperament: sanguin
Planeta dominanta: Mercur

Cariera, dragoste – pretutindeni rasare soarele
Pana in iunie, Jupiter va daruieste multa energie. Munciti foarte mult si pentru asta sunteti rasplatit cu multi bani, iar situatia dvs. financiara se imbunatateste simtitor. insa nici in dragoste n-o duceti rau, fiindca Saturn aflat in Balanta va ajuta sa va dati seama cine ia lucrurile in serios. La toamna puteti sta linistit si confortabil si sa traiti din plin viata asa cum trebuie. 

 In dvs. exista doua suflete – unul usor, aproape lipsit de greutate, care va lasa sa treceti prin viata fara probleme, si altul care pune totul sub semnul intrebarii, chiar si eul dvs. existential. si astfel viata devine interesanta si plina de provocari, fiindca mereu descoperiti ceva nou. insa este si un lucru enervant sa-ti pui tot timpul aceleasi intrebari chinuitoare. Anul 2010 este dominat de Soare si asta reprezinta o bucurie pentru  latura dvs. luminoasa, care este pusa in evidenta atunci cand se intampla ceva: cand sunteti pe drumuri de dimineata pana seara, cand intalniti oameni in compania carora pierdeti notiunea timpului, cand va distrati, cand faceti dragoste sau cand iubiti. Cealalta latura a dvs. priveste mai degraba cu scepticism spre anul nou si se teme de lucrurile perfide si de capcane. insa daca veti face bilantul anului, cu plusurile si cu minusurile lui, acesta va iesi pozitiv suta la suta, fara niciun dubiu. Mai ales incepand din iunie beneficiati de o conjunctura favorabila, ca si cum ati primi un bilet gratuit sa va intalniti cu norocul in persoana. Caci Saturn si-a parasit pozitia defavorabila, iar Jupiter ocupa o pozitie remarcabila. Insa chiar si inainte de asta simtiti o forta noua, care vi se transmite de la Soare, regentul anului.

Aveti raporturi foarte bune cu aceasta planeta, care hraneste latura dvs. luminoasa si aduce lumina in cealalta, cea intunecata, astfel ca din sufletul dvs. dispare orice amenintare. Desigur ca pentru dvs. si dragostea are doua fete: sunteti dependent de ea, suferiti atunci cand sunteti singur si va aflati in al noualea cer atunci cand iubiti si sunteti iubit. insa la fel de importante sunt pentru dvs. libertatea si independenta dvs. Conform invataturilor astrologice despre elemente, sunteti un semn de aer, compus dintr-o materie care stie sa apere de obraznicii, la care se adauga chiar si verighetele si juramintele de credinta. In 2010 vine Soarele si da tonul la actiune, iar totul devine mai puternic: dorinta de a face dragoste si a iubi, dar si teama ca nu cumva sa va ardeti frumoasele aripi poleite cu aur. Este oare aceasta o contradictie fara solutie? Iar la sfarsit ramane mereu un semn de intrebare. Putin din toate astea. Aceasta este karma cu care trebuie sa traiti. La fel de sigur este ca in 2010 o sa aveti parte de multe ore, zile si saptamani fericite, in care dragostea va fi pe placul dvs.

Sa nu apara insa senzatia ca dvs.,  fiind din Gemeni, n-o sa fiti in stare sa mentineti pe termen lung o relatie sau un parteneriat, fiindca e un nonsens. Daca sunteti indragostit, nu va ganditi la nimic altceva in afara de persoana cu care sunteti impreuna. Iar dupa ce-a trecut luna de miere, va dati seama ca aveti nevoie de mai mult spatiu. Dar asta nu inseamna ca va puteti permite sa aveti relatii cu alta persoana. Ideea este ca nu suportati sa fiti tinut sub papuc. Trebuie sa aveti sentimentul ca sunteti liber si atunci n-o sa faceti nimic din ceea ce stiti ca i-ar putea provoca tristete si durere in suflet persoanei pe care o iubiti. Glumiti, flirtati, poate ca si petreceti din cand in cand o seara cu altcineva, insa doar atat, caci sunteti tot timpul constient unde va este locul si apoi va reintoarceti la partenerul dvs. ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. si chiar nu se intampla nimic, in afara de putina distractie nevinovata. insa exista si posibilitatea ca la un moment dat sa va indragostiti de altcineva si acest lucru sa constituie inceputul sfarsitului relatiei pe care o aveti.

Puteti si cadea prada ambitiilor dvs. si seduce azi pe cineva, maine pe altcineva, insa mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa va decideti asupa persoanei cu care vreti sa fiti o perioada mai lunga de timp. Cea mai salbatica si totodata frumoasa perioada de iubire va fi atunci cand veti fi iradiat de Jupiter, iar asta se va intampla in lunile iunie, iulie si august. Cea mai buna perioada va fi pentru dvs. pe timpul verii, dupa ce Saturn se va fi retras si locul lui va fi deja ocupat de Jupiter. Avand Soarele regent si pe Jupiter insotitor, o sa inregistrati multe si mari succese, caci o sa aveti la dispozitie intreaga dvs. experienta, totalitatea talentelor cu care sunteti inzestrat, farmecul personal de care dispuneti. Asa ca daca aveti de gind sa demarati proiecte ambitioase in acest an, este bine s-o faceti cu precadere in cele trei luni estivale.

 Partea dvs. vulnerabila o constituie plamanii si prin ei pot patrunde in organism diferiti alergeni, care la randul lor declanseaza astm, iritatii ale pielii sau caderea parului. Daca observati aparitia unor astfel de simptome, trebuie sa descoperiti factorii care determina reactiile alergene si sa luati masurile care se impun. Iar daca stiti deja la ce fel de substante sunteti alergic, este recomandabil sa urmati, inca de la inceputul anului, tratamentul preventiv.

Culoarea norocoasa: Galbenul este culoarea Soarelui si va ajuta sa absorbiti din puterea lui.
Numere norocoase: 3, 13, 23, 33, 43 si 44. Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Citrinul (cuartul galben) va face independent de parerea altora.
Mantra: in sfarsit, va puteti transforma talentele in bani adevarati.

TIGRU
26.01.1914 – 13.02.1915
13.02.1926 – 01.02.1927
31.01.1938 – 18.02.1939
17.02.1950 – 05.02.1951
05.02.1962 – 24.01.1963
23.02.1974 – 10.02.1975
09.02.1986 – 28.01.1987
28.01.1998 – 15.02.1999

Anul bivolului a fost destul de obositor pentru tigru, caci acestuia nu-i sta in fire sa se deplaseze mereu discret, neobservat si sa accepte compromisuri. Totusi, din punct de vedere social, aceasta discretie, cu care a fost nevoit sa actioneze in ultimele luni, sigur nu i-a fost daunatoare, dimpotriva, ea l-a ajutat sa-si atraga numeroase simpatii si sa-si faca astfel noi prieteni si relatii. insa, cu ajutorul tigrului de metal, regentul anului 2010, el poate elimina din drumul sau toate obstacolele care il impiedica sa-si atinga scopurile.

Este greu de anticipat daca vor exista sau nu incidente intre el si omonimul lui din metal, insa este confirmat de secole faptul ca tigrul este unul dintre putinele semne zodiacale din horoscopul chinezesc care nu se inteleg neaparat foarte bine cu cei care fac parte din neamul lui. Fiindca nu degeaba este considerat o persoana solitara, individualista, dar care stie foarte bine sa-si apere teritoriul propriu fara ajutorul nimanui.

Anul tigrului de metal  ii va asigura tigrului conditiile prin care sa-si poata materializa planurile si ambitiile, dar, pentru ca acest lucru sa se intample, este necesar ca el sa fie in stare sa delege competente si sa nu incerce sa controleze totul. Puteti obtine foarte multe rezultate pozitive in acest an, dar numai daca va planificati cu seriozitate lucrurile si actionati cu hotarare.  Insa, odata ce ati obtinut ceea ce v-ati dorit, este recomandabil sa va dati la o parte si sa-i lasati si pe ceilalti sa-si atinga scopurile. in plan sentimental va faceti iluzii daca sperati sa cuceriti inimile persoanelor de sex opus adoptand strategii agresive.

Pentru a avea succes in dragoste este necesar sa dati dovada in primul rand de diplomatie, de rabdare si de tact si sa nu incercati sa faceti pe grozavul, caci astfel in niciun caz n-o sa-i produceti o impresie favorabila persoanei pe care doriti s-o cuceriti. Iar cand este vorba de decizii importante pentru familia dvs., nu e cazul sa hotarati nimic de unul singur. Sfatuiti-va cu partenerul dvs. de viata si tineti cont de punctele lui de vedere.
Secretul succesului: Trebuie sa va fie clar de la inceput ceea ce urmariti de fapt sa obtineti si sa nu va bazati prea des pe aparitia unor conjuncturi favorabile.

HOROSCOP RAC

Caracter: eu simt
Numar planetar: 2
Ziua: luni
Metal: argintul
Element: apa
Numar zodiacal: 18
Temperament: flegmatic
Planeta dominanta: Luna

Pasiti pe o noua scena a vietii
Cariera, copilul, casa – pe toate le puteti tine sub control multumita Soarelui, noul regent al anului. El face ca viata dvs. sa fie usoara si lipsita de complicatii. Insa, fiindca Pluto se afla intr-o pozitie opusa zodiei dvs., nu vor lipsi in nicio situatie provocarile adevarate. Iar Jupiter are grija sa fiti in stare sa l e faceti fata cu succes. Multe se vor schimba in viata dvs. si o sa vedeti multe lucruri cu alti ochi.  

Din punct de vedere astrologic, sunteti caracterizat ca fiind un om sensibil, intelegator, dragastos si perspicace. Caci din motive lesne de inteles stiti foarte bine sa va mascati atat slabiciunile, cat si partile vulnerabile. Important este insa sa va descurcati si sa supravietuiti intr-o lume care este dominata in principal de egoism si in care se actioneaza fara menajamente.

Insa dvs. purtati o manta de vreme rea, ca un blindaj de tanc, care va asigura protectia si prin care rautatea lumii nu poate sa patrunda si astfel sa va pericliteze integritatea. Soarele guverneaza anul si va face viata usoara si vesela, determinand totodata oamenii sa interactioneze unii cu altii cu respect si a-mabilitate. Pentru nativii zodiei, viata devine foarte frumoasa si stiti cum v-o puteti face si mai frumoasa, iar despre plictiseala nici nu poate fi vorba in acest an. Pluto se afla in opozitie cu semnul dvs. zodiacal, ceea ce inseamna ca incepeti sa vedeti totul cu alti ochi. Anumite lucruri nu va mai plac si o sa incepeti sa faceti schimbarile pe care le considerati necesare si importante. si probabil ca va fi vorba, printre altele, si de infatisarea pe care o aveti, de freza si/sau de hainele pe care le purtati. insa si de anumite atitudini ale dvs., astfel incat veti dori sa va modificati si comportamentul. Probabil ca veti demara cateva schimbari si in locuinta dvs., dar nu este deloc exclus sa nu va mai placa acolo unde locuiti si sa incepeti sa va cautati o alta locuinta.

De asemenea, la un moment dat, probabil ca o sa considerati ca munca dvs. nu este apreciata cum se cuvine de catre sefi si nu sunteti platit destul pentru ceea ce faceti, astfel ca o sa incepeti sa va cautati un serviciu unde abilitatile si competentele dvs. sa fie rasplatite financiar asa cum se cuvine. Nu se poate spune ca toate acestea vor conduce imediat si nemijlocit la o schimbare, insa ele pot fi inceputul ei. Fiindca Pluto va mai zabovi cativa ani intr-o pozitie opusa celei in care se afla zodia dvs.

Dar nu trebuie sa va grabiti, fiindca aveti destul timp la dispozitie pentru a face modificarile pe care le considerati necesare. si atitudinea dvs. fata de iubire va suferi modificari nu numai in decursul acestui an, dar si al celor care vor urma. Cum anume poate influenta Pluto iubirea dvs.? Simplu, va face ca aceasta sa fie mai profunda, mai intensa, totala. Veti dori sa traiti din plin senzatia ca va pierdeti pamantul de sub picioare, sa fiti pasional pana in adancul sufletului dvs. O sa cautati o calitate superioara in planul erotismului si al sexualitatii. Pluto determina insa si ceva care ar putea sa va sperie putin, si anume sa invatati ca uneori trebuie sa mai si cedati – lucru care va fi printre exercitiile cu care o sa va descurcati destul de greu. Fiindca mereu ceea ce iubiti si conteaza pentru dvs., percepeti ca fiind prelungirea dvs. in spatiu. Iar a-i da drumul este ca si cum ati taia-o si ati pierde-o definitiv. Intr-o anumita masura chiar este asa. Pluto contine si „efemeritatea“, dar in acelasi timp si „renasterea“.

Daca va parasiti o perioada partenerul se poate intampla ca dupa un timp sa-i vedeti intr-o noua lumina, sa-i descoperiti calitati nebanuite. Renuntand definitiv la ima ginea pe care o aveti despre partenerul de vis, ii dati posibilitatea unui barbat adevarat sau unei femei adevarate sa intre in viata dvs. Chiar si cei singuri sunt exigenti, iar partenerul pe care-l cauta acestia trebuie sa fie neaparat devotat, profund, sincer, iar persoanele care nu corespund acestui profil si nici nu sunt dispuse sa fie asa n-au absolut nicio sansa sa devina perechea lor. Din fericire, va este dat sa intalniti o persoana de sex opus avand acest profil si o sa ramaneti impreuna cu ea. Daca este sa dam crezare astrelor, o sa incepeti in acest an o calatorie la sfarsitul careia o sa va aflati intr-o pozitie complet noua. Acest lucru se poate intampla chiar in anul urmator, insa si mai tarziu, dar maximum peste 15 ani, caci atata timp se afla Pluto in zodia dvs.

In orice caz, trebuie sa  fiti pregatit pentru schimbari si daca e posibil sa le initiati chiar dvs. si sa le duceti la bun sfarsit. Luati in calcul faptul ca o sa va confruntati cu destule situatii stresante si cu adversitati din partea celor din jur, mai ales in perioada ianuarie – sfarsitul lui martie si apoi din nou incepand din august, cand Saturn va adopta in perioadele respective o pozitie critica.

Insa nu aveti de ce sa va temeti, caci sunteti deja obisnuit cu astfel de adversitati. Zona dvs. cu probleme o constituie aparatul digestiv. Spre binele dvs., Jupiter, planeta fericirii, va actiona, incepand inca din ianuarie, oferindu-va protectie, reducand stresul si transmitandu-va tot mereu bucurii si buna dispozitie. Sunteti foarte sensibil la prezenta diferitilor poluanti in aer din mediul inconjurator si ar fi bine sa iesiti macar in weekend la aer curat sa va curatati plamanii. Intariti-va aparatul respirator prin gimnastica, jogging sau fitness.

Culoarea norocoasa: Albastrul  va conecteaza cu puterea apei si va daruieste pace.
Numere norocoase: 4, 14, 24, 34, 44 si 45 Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Aventurinul (cuartul verde) va da liniste si va apropie de familie.
Mantra: imi fac din Soare un prieten si ma gandesc mereu cu recunostinta la el.

IEPURELE
14.02.1915 – 02.02.1916
02.02.1927 – 22.01.1928
19.02.1939 – 07.02.1940
06.02.1951 – 26.01.1952
25.01.1963 – 12.02.1964
11.02.1975 – 30.01.1976
29.01.1987 – 16.02.1988
16.02.1999 – 04.02.2000

Tigrul, noul regent al anului, va netezeste calea si va ajuta sa va dezvoltati pe multiple planuri. In sfarsit, aveti parte de o perioada in care nu vi se mai pun obstacole in cale, iar dorintele dvs. nu mai sunt ignorate, asa cum s-a intamplat adeseori in ultimii ani. Tigrul incearca sa va convinga si va incurajeaza sa luati ceea ce vi se cuvine si sa nu mai asteptati sa va dea altii ceea ce cred ei ca meritati. intrebarea care se pune este insa: sunteti pregatit  sa procedati astfel sau nu?

Cel care este foarte preocupat in anul tigrului de metal sa instaureze armonia in relatiile dintre semenii sai, sa faca bine si sa multumeasca pe toata lumea, in mod sigur n-o sa poata sa-si duca la bun sfarsit proiectele, fiindca n-o sa aiba timp suficient pentru asa ceva. Spre deosebire de predecesorii lui, tigrul de metal o sa va transmita curajul sa aratati lumii cat de capabil sunteti si sa renuntati la modestie, fiindca trebuie sa constientizati, in sfarsit, valoarea pe care o aveti.

Asadar, nu va subapreciati potentialul si fiti tot timpul ceea ce sunteti cu adevarat. In  plan profesional, ca sa va mentineti eficienta ridicata, probabil ca va trebui sa va adaptati rapid modul de lucru la schimbarile care apar pe parcurs si care nu vor fi deloc putine. Este posibil sa fie necesare strategii si metode noi ca sa obtineti succesele pe care vi le doriti, sa va faceti relatii noi si importante sau sa intrati in gratiile persoanelor care stiti ca va pot ajuta sa va materializati planurile.

Cand va implicati in afaceri, stabiliti de la inceput conditiile pentru care sunteti dispus sa investiti si daca acestea nu sunt indeplinite refuzati sa o faceti si n-o lasati pe mai tarziu, caci altfel s-ar putea sa aveti ulterior surprize neplacute. Asemeni tigrului, si iepurele apartine elementului lemn, astfel ca dorinta lui de evolutie si realizare in plan personal va fi satisfacuta cu certitudine in acest an. si in dragoste se prefigureaza vremuri cu mari impliniri si multiple reusite, marcate prin intelegere reciproca si idealuri comune cu perechea dvs.
Secretul succesului: Concentrati-va atentia exclusiv asupra intereselor si proiectelor proprii si nu va preocupati de treburile si interesele altora.

 

 

 

HOROSCOP LEU

Caracter: eu vreau
Numar planetar: 1
Ziua: duminica
Metal: aurul
Element: focul
Numar zodiacal: 19
Temperament: coleric
Planeta dominanta: Soarele

Este anul dvs. Puteti obtine tot ce va doriti.
intotdeauna cand anul este guvernat de Soare, ca si acum, este vorba de un an al Leului. Iar zodia dvs. este avantajata de acest lucru si primeste in mod automat primul loc pe linia de start. Sunteti prietenos, responsabil, direct, energic, curajos, iar daca stiti si reusiti sa va puneti in valoare toate aceste atuuri, o sa ajungeti fara prea mare efort invingatorul anului.

Daca este sa ne luam dupa stele, puteti privi plin de optimism spre anul care incepe. Totusi, trebuie sa fiti constient ca  aroganta pe care o afisati este mai degraba daunatoare si din cauza ei o sa ajungeti sa va certati destul de des cu colegii si cu partenerii de afaceri. Mai ales in primele 6 luni, atunci cand Marte se afla in zodia dvs., este bine sa evitati sa fiti indolent  si sa luati masuri radicale. in perioada iunie – august, Jupiter se va afla intr-o pozitie extrem de favorabila pentru dvs., astfel ca o sa va numarati printre favorizatii soartei. insa va trebui sa va luptati cu comoditatea care v-a cuprins, fiindca din cauza ei puteti irosi numeroase conjuncturi favorabile de care cu siguranta vor sti sa profite altii in locul dvs.

Soarele trezeste in majoritatea zodiilor numeroase dorinte, dar cele mai multe vor fi cele ale Leului, caci el este copilul de suflet al Soarelui. Aduceti-va aminte de vremea in care ati fost in concediu si ati facut plaja undeva pe litoral sau intr-o statiune montana, poate chiar impreuna cu partenerul dvs. de viata. Ce sentimente vi se trezesc cand va revine in minte aceasta imagine? Exact aceleasi pe care o sa le aveti pe toata durata anului. Dupa cum s-a mai spus, si planeta Marte se afla in prima jumatate a anului in zodia dvs., iar ea este sinonima cu  sexul, erotismul sau senzualitatea. Ce credeti ca o sa se intample in anul care va veni?

O sa aveti parte de atata senzualitate cum  n-ati avut de mult timp. Iar in iunie,  dupa ce Marte pleaca mai departe, vine Jupiter si de prezenta lui este intotdeauna legata o intalnire karmica. Daca sunteti femeie, o sa intalniti aproape in mod sigur  barbatul pe care il visati mereu, care o sa corespunda perfect chipului pe care-l  aveti in mintea dvs. Iar daca sunteti barbat, atunci o sa faceti fericita femeia despre care credeati ca nici nu mai exista. Pentru cei singuri, situatia este mai buna decat pentru cei care sunt deja implicati intr-o relatie serioasa. si stiti de ce? Fiindca prin influenta puternica pe care o exercita Soarele, Marte si Jupiter, sunteti capabili sa descoperiti numeroase persoane atragatoare de sex opus, care merita sa fie iubite.

Iar daca sunteti implicat intr-o relatie, despre care ati crezut pana acum ca este potrivita pentru dvs., anul 2010 va va scoate in cale  pe cineva de care o sa va indragostiti fulgerator si chiar o sa va puneti problema daca nu merita chiar sa riscati o aventura cu ea. Numai de dvs. depinde daca faceti aceasta miscare sau nu, insa un lucru este sigur: o sa va fie greu sa va abtineti si daca n-o faceti, este doar fiindca actualul dvs. partener are destule sa va ofere si nu merita sa-l dezamagiti.

Pentru nativii singuri, anul 2010 va fi ca un fel de arena imensa unde va veti intalni cu numeroase persoane de sex opus atragatoare si simpatice, cu care veti flirta si cu unele dintre ele veti petrece si cateva nopti fierbinti, insa partenerul la care visati o sa-l gasiti de-abia, probabil, in iulie sau in august. Iar dupa ce l-ati gasit, nimeni altcineva nu poate fi mai presus. Ceea ce puteti face, pentru a va spori sansele de a-l intalni cat mai curand pe cel ales, este sa iesiti cat mai des in oras si in societate si sa frecventati mai ales ace le locuri unde pot fi intalniti multi oameni, adica baruri, cafenele, magazine sau targuri. Insa cele mai potrivite locuri unde-l puteti gasi sunt, totusi, chefurile pe care le organizeaza prietenii, rudele sau colegii dvs. Profilul dvs. profesional pentru acest an arata foarte bine: motivat, ambitios, activ, corect, saritor, numeroase calitati de lider – asa ca peste tot unde o sa activati o sa primiti nota maxima cu felicitari.

Cu exceptia capitolului „rabdare“, la care mai aveti serios de lucrat si unde este foarte posibil sa nu luati nici macar o nota de trecere daca cumva, prin absurd, sunteti nevoit sa dati examen. In prima jumatate a anului, adica atunci cand Marte zaboveste in zodia dvs., este necesar sa fiti disciplinat si sa demonstrati ca dispuneti de putere de convingere si de capacitate ridicata de negociere. Incercati sa va automotivati tot timpul si sa nu va dati batut, indiferent de problemele cu care va confruntati. Fiindca o sa le depasiti cu bine chiar daca o sa trebuiasca sa va luptati de unul singur cu ele. in acest an reusiti sa tineti sub control si eventualele afectiuni cronice de care suferiti, care mai mult ca sigur ca se vor ameliora simtitor, iar daca sunteti sanatos, probabil ca asa o sa si ramaneti in urmatoarele 12 luni. Totusi, puteti lupta cu succes impotriva comoditatii si a lenei care va cuprinde destul de des, facand exercitii fizice in fiecare dimineata, sau practicand un sport de cateva ori pe saptamana. Astfel de activitati va vor mentine tot timpul in forma si vor avea un efect benefic nu numai asupra tonusului dvs. muscular, ci si asupra celui nervos si vor contribui din plin la eliminarea stresului pe care l-ati acumulat in organism.

Culoarea norocoasa: Aurul va face si mai vesel, insa nu va lasa sa exagerati.
Numere norocoase: 1, 5, 6, 27, 28 si 45 Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Diamantul nu va lasa doar sa visati succesul, ci si sa-l obtineti.
Mantra: Cine va iubeste devine fericit, cel pe care-l iubiti este in cer. Dvs. aduceti fericirea.

DRAGONUL
03.02.1916 – 22.01.1917
23.01.1928 – 09.02.1929
08.02.1940 – 26.01.1941
27.01.1952 – 13.02.1953
13.02.1964 – 01.02.1965
31.01.1976 – 17.02.1977
17.02.1988 – 05.02.1989
05.02.2000 – 23.01.2001

Ritmul lent in care vi s-a permis sa actionati in anul precedent, anul bivolului, apartine definitiv trecutului, insa asta nu inseamna ca acum sunteti obligat sa faceti totul foarte repede. Chiar daca noul regent al anului, tigrul, promite numeroase surprize, acestea nu vor avea neaparat un efect pozitiv asupra evolutiei vietii dvs. Asa ca cel mai bine este sa evitati, pe cat posibil, sa va asumati riscuri foarte mari si e de dorit sa dati dovada de prudenta in tot ceea ce intreprindeti. Aveti sanse mari sa va duceti la bun sfarsit proiectele incepute sau pe cele pe care aveti de gand sa le demarati in acest an si este foarte posibil sa devina realitate o idee secreta a carei materializare vi se pare acum imposibila.

Stabiliti-va de la inceputul anului obiectivele si prioritatile si apoi treceti fara intarziere la treaba. Majoritatea lucrurilor vor trebui impulsionate si permanent supravegheate, astfel incat sa n-o ia intr-o directie gresita si sa va dea astfel planurile peste cap. In relatiile cu cei din jur, aratati-va disponibilitatea de a ajuta si a colabora, insa nu tineti neaparat sa multumiti pe toata lumea. Felul dumneavoastra deschis si sincer de a fi va atrage multa simpatie din partea celor cu care interactionati.

 In dragoste, sansele de reusita sunt in realitate mai mari decat ati crede, dar este obligatoriu sa renuntati la timiditate si sa fiti indraznet, insa in limitele bunului simt. Nu asteptati ca celalalt sa faca primul pas, fiindca altfel o sa stati in asteptare mult si bine si nu e deloc exclus ca acest lucru sa nu se intample niciodata si, vazand ca nu-l abordati,  este posibil sa-si gaseasca pe altcineva. in chestiunile legate de bani, sub influenta regentului anului, o sa fiti adeseori tentat sa riscati mai mult decat ati facut-o pana acum, fiindca o sa aveti sentimentul ca totul se va termina cu bine si ca nu puteti pierde.

Dar este mai sanatos sa va ganditi de doua ori inainte sa actionati ca sa nu regretati ulterior, dar si sa tineti cont de sfaturile pe care vi le dau cei care stiti sigur ca va vor binele.
Secretul succesului: tineti intotdeauna cont de ceea ce se intampla in jur si nu-i subestimati pe ceilalti.

 

 

 

HOROSCOP FECIOARA

Caracter: eu verific
Numar planetar: 5
Ziua: miercuri
Metal: mercurul
Element: pamant
Numar zodiacal: 2
Temperament: melancolic
Planeta dominanta: Mercur

La revedere, Saturn! Bun venit, fericire si iubire! 
In sfarsit, a venit momentul in care Saturn va paraseste. Apar acum noi perspective la slujba, dar si in dragoste se arata sanse noi. Totul devine mai simplu. Chiar si dvs. suferiti o transformare interioara pozitiva si deveniti mai receptiv si mai flexibil si le dati astfel posibilitatea celor din jur sa cunoasca si laturile dvs. placute si vesele. in chestiunile legate de serviciu si de cariera, Pluto va este alaturi si va confera putere si constiinta de sine. Stiti exact ce vreti sa obtineti si chiar va atingeti obiectivele pe care vi le-ati propus. Nimeni nu este o persoana mai de incredere decat dvs. Aveti o inima de aur pe care o daruiti oamenilor care va plac.

Puneti mare pret pe cariera dvs., insa sunteti si innebunit dupa dragoste si o viata de cuplu implinita, si uneori va permiteti anumite excese in acest sens. insa pe primul loc este munca si apoi distractia, iar aceasta ordine n-o schimbati pentru nimic in lume. in ultimii doi ani Saturn s-a aflat in zodia dvs. si acest lucru v-a determinat ca profesia sa fie mai importanta decat orice, desi ati facut eforturi mari sa nu va ganditi exclusiv la cariera si la tot ceea ce implica obtinerea succesului in ea. In 2010, influentele exercitate de Saturn asupra persoanei dvs. scad vertiginos pe zi ce trece, astfel ca pentru majoritatea nativilor el nu mai joaca niciun rol in acest an. De aceea, incercati sa fiti mai relaxat, mai iubitor, luati-va mai multe zile de vacanta. Locul lui Saturn este luat acum de catre Pluto, care se afla in trigon, adica intr-o pozitie care este in avantajul dvs. Iar Pluto va face sa deveniti puternic si trezeste in dvs. ambitii mari, care va ajuta sa obtineti, in sfarsit, ceea ce a hotarat karma dvs. Nu trebuie sa va temeti, fiindca n-o sa fiti pus in situatia sa va confruntati cu lumea pentru a putea sa demonstrati cat de grozav sunteti. Insa gasiti, in sfarsit, puterea sa faceti ca samanta care se afla in interiorul dvs. sa creasca astfel ca in final din ea sa rezulte un copac cu flori si cu fructe.

In interiorul dvs. actioneaza o forta care va ajuta sa faceti fata lumii, sa o ajutati atunci cand se afla in pericol si sa va adaptati fara probleme la schimbarile care se produc. Oricum, misiunea dvs. este sa-i ajutati pe altii  si sa aveti grija ca lumea  sa evolueze in directia corecta si sunteti din prima clipa constient de acest lucru. Pluto trezeste in dvs. mai multa pasiune, lucru ce iese in evidenta atat din raporturile pe care le aveti cu cei din jur, cat si din modul in care va faceti treaba: de ce aveti grija, pe ce puneti mana, demersurile pe care le intreprindeti si toate astea le faceti cu toata forta dvs. fizica, psihica si sufleteasca. Este evident ca astfel obtineti succese mai numeroase si mai importante. A iubi fara Saturn si sub regenta Soarelui este ca o trezire in tara huzurelii. Iubirea se reaprinde in relatia cu partenerul si vi-l doriti tot timpul aproape, sa realizati impreuna cat mai multe lucruri, sunteti din nou dornic sa faceti dragoste cu el.

Daca nu aveti o relatie stabila, atunci in afara de Soare joaca un rol important si Uranus, care se afla in casa de parteneriat a dvs. si determina astfel calitatea (si cantitatea) intalnirilor pe care urmeaza sa le aveti. Multumita lui Uranus, acestea sunt agitate, zgomotoase, excesive. Aceasta planeta garanteaza intalnirea cu parteneri neobisnuiti, cu persoane care va fac sa traiti alaturi de ele zile si mai ales nopti tumultuoase. insa cel mai grozav este faptul ca Jupiter, planeta fericirii si a norocului,  stationeaza in casa dvs. de parteneriat din ianuarie si pana inclusiv in mai, si din septembrie pana la sfarsitul anului, ceea ce inseamna ca in acest an va iese cel putin o persoana in cale care o sa va faca extrem de fericit.

Daca insa se intampla sa fiti singur, atunci o sa va indragostiti de cineva alaturi de care o sa traiti fericit pana la sfarsitul vietii. Iar daca sunteti implicat intr-o relatie, este posibil fie ca aceasta sa se consolideze, fie sa va parasiti partenerul, caci ati gasit pe cineva alaturi de care totul este mai frumos si functioneaza mai bine. Desigur ca Jupiter, impreuna cu Soarele – regentul anului – va poate ajuta foarte mult in cariera: astfel, seful dvs. va descoperi brusc cat de important sunteti pentru colectivul din care faceti parte si cate lucruri stiti sa faceti. Tot datorita lui Jupiter este posibil sa intalniti o persoana cu bani care sa investeasca in dvs. si datorita careia sa puteti urma stagii si cursuri de perfectionare profesionala in domeniul care activati sau care va intereseaza. in cel mai rau caz, o sa aveti parte de colegi grozavi si de contracte profitabile.

 Totusi, din cauza lui Uranus, care se afla pana in vara, ca si Jupiter, in casa dvs. parteneriala, puteti deveni superficial, naiv, bland, chiar orb. De aceea, cand aveti decizii importante de luat, este bine sa va consultati cu persoane care se pricep si care va pot gasi solutiile cele mai bune. Cu sanatatea n-o sa aveti probleme, asa ca o sa fiti in forma tot anul. insa daca, totusi, uneori nu va simtiti bine, cauzele sunt cu certitudine de natura alimentara, caci aveti obiceiul sa consumati des alimente care nu va fac bine. Scoateti-le din meniul zilnic. Fiti multumit ca organismul dvs. protesteaza imediat impotriva consumarii acestor alimente si nu dupa ani buni, cand ar putea fi prea tarziu.

Culoarea norocoasa: Verdele va leaga de pamant si va confera echilibru si siguranta.
Numere norocoase: 2, 12, 22, 26, 32 si 45. Aceste numere se pot combina si intre ele.
Piatra norocoasa: Agatul va confera incredere si va risipeste temerile si grijile.
Mantra: Sunteti ca un copac – cu radacinile infipte in pamant si coroana atingand cerul.

SARPELE
23.01.1917 – 10.02.1918
10.02.1929 – 29.01.1930
27.01.1941 – 14.02.1942
14.02.1953 – 02.02.1954
02.02.1965 – 20.01.1966
18.02.1977 – 06.02.1978
06.02.1989 – 26.01.1990
24.01.2001 – 11.02.2002

Majoritatea serpilor s-au adaptat cu usurinta la schimbarile care au aparut pe parcurs in anul bivolului si tot astfel se va intampla si in 2010, cand tigrul e la putere. Asa se face ca nu va trebui sa-si modifice prea mult stilul de lucru si de actiune pentru a face fata cu succes situatiilor care vor aparea pe parcurs. insa acum, demersurile lor vor fi privite la inceput cu neincredere de cei din jur, apoi toata lumea isi va da seama ca ele sunt de buna credinta si ca urmaresc obtinerea unor rezultate care sa multumeasca pe toata lumea. incercati sa fiti sincer si corect cu semenii dvs., caci acest lucru este pe placul tigrului, mai ales ca nu aveti nimic de ascuns. Procedand astfel, o sa puteti conta pe mai mult sprijin din partea prietenilor si a colegilor atunci cand va aflati in dificultate. Evitati, totusi, sa aveti o atitudine prea autoritara fata de oamenii importanti si influenti, daca doriti ca existenta dvs. sa nu devina la un moment dat complicata. Caci daca acestia va iau in serios si se simt deranjati de comportamentul dvs., s-ar putea sa puna la cale intrigi.

 In anul tigrului o sa va fie mai greu decat pana acum sa va impuneti punctele de vedere cu forta, caci tigrul se straduieste foarte mult sa mentina situatia sub control si sa asigure o stare de echilibru si de buna intelegere. in schimb, o sa reusiti cu destula usurinta sa depasiti cu succes obstacolele care va ies in cale pe neasteptate. Sinceritatea este obligatorie si in dragoste, caci daca nu spuneti adevarul sau daca ascundeti anumite lucruri, mai devreme sau mai tarziu perechea dvs. tot le va descoperi si atunci o sa va fie greu sa-i dati explicatii pentru modul in care ati procedat asa.

 Nativii care sunt in cautarea unui nou partener de viata trebuie sa fie tot timpul relaxati, sa-si lase farmecul irezistibil sa actioneze si sa incerce sa-si cucereasca perechea cu educatia, bunul-simt si elocinta lor, si nu cu tot felul de laude de sine si cuvinte pompoase pe care s-ar putea ca acesta ori sa nu le inteleaga, ori sa le inteleaga gresit.
Secretul succesului: Nu va lasati intimidat de critici, ci percepeti-le ca pe un imbold pentru a deveni mai bun si mai eficient.

HOROSCOP BALANTA

Caracter: eu oscilez
Numar planetar: 6
Ziua: vineri
Metal: cuprul
Element: aerul
Numar zodiacal: 3
Temperament: sangvin
Planeta dominanta: Venus

Vreti mai multe? O sa le obtineti pe toate!
Odata cu patrunderea lui Saturn in zodia dvs., viata vi se structureaza si devine mult mai ordonata decat a fost anul trecut. Iar tot ceea ce pana acum a fost neclar si fara coordonare se va aranja astfel incat sa fie in avantajul dvs. Cu ajutorul lui Saturn puteti obtine multe lucruri in anul Soarelui, chiar mai multe decat v-ati imaginat ca ar fi posibil. Apare o noua dragoste stabila, iar problemele existente in cupluri se clarifica.
         Sunteti personificarea echilibrului – nascut pentru a media si a impaca, o persoana care doreste armonia, pacea si relaxarea. Insa in 2010 vine Saturn, iar acesta ar putea sa va pericliteze pozitia pe care o ocupati. Insa nu este cazul sa va temeti de el, caci Soarele, regentul anului, aduce cu sine elan proaspat, iar existenta dvs. devine agitata si interesanta. Trebuie totusi sa va controlati putin psihicul, astfel incat sa nu mai fiti atat de sensibil cand va confruntati cu diverse conflicte, cand apar certuri si dispute, fiindca altfel va consumati nervos mai mult decat este cazul si va risipiti inutil energia. Si din aceasta cauza ar putea avea de suferit chiar sanatatea dvs. Cel mai important lucru este sa incercati sa va imprieteniti cu Saturn. Fiindca, in ciuda aparentelor, Saturn nu reprezinta raul, el nu vine sa va produca pagube, sa va chinuie sau sa aseze obstacole in calea dvs. Aceasta este o prejudecata a astrologilor care l-au asociat intotdeauna cu ceva rau. in realitate, situatia este alta, caci aceasta planeta intruchipeaza intelepciunea varstei. Saturn este puterea care ne face apti pentru viata. Fara el n-am invata nimic din experientele pe care le avem in viata de zi cu zi, iar ghinioanele s-ar tine lant dupa noi. Datorita lui intelegem ce este posibil si ce este imposibil de obtinut si cum trebuie sa actionam pentru a ne atinge mai usor obiectivele. Acum Saturn vine in zodia dvs. si astfel incepe o perioada in care va trebui sa va reganditi viata. Cu certitudine ca n-o sa va intelegeti mereu bine cu partenerul de viata si nici n-o sa va sprijiniti reciproc intotdeauna si asta din cauza lui Saturn. Iar neintelegerile si disputele vor fi la ordinea zilei, tot din cauza lui.

Din punct de vedere astrologic, Saturn inseamna munca, saracie, harnicie si renuntare, adica exact opusul placerii si al senzualitatii. Insa in codul de conduita al lui Saturn gasim si dragostea, cea care tine o relatie in viata, si senzualitatea, cea care asigura fericirea atat a partenerului de viata, cat si a dvs. Asa ca asteptati-va ca disputele din interiorul cuplului sa aiba mai degraba un rol constructiv chiar si atunci cand va indragostiti din nou. La aceasta contribuie din plin Soarele, regentul anului, dar si alte planete care va simpatizeaza. Totodata, nu este delocexclus sa apara pe neasteptate dispute furtunoase cu persoana iubita, chiar din primele zile in care sunteti impreuna. Cum puteti preintampina aceste situatii neplacute?

In primul rand, incercati sa intelegeti ca toate lucrurile au o anumita polaritate, adica cearta nu reprezinta sfarsitul iubirii, ci este elementul care de multe ori o stimuleaza. In al doilea rand, Soarele este regentul anului si joaca, in cazul dumneavoastra, rolul de inger pazitor, care nu va lasa singur la greu. Niciodata n-o sa ajungeti foarte rau. In al treilea rand, calatoriti ori de cate ori vi se iveste ocazia, caci acest lu-cru are un efect benefic asupra armoniei din cuplu. insa mai trebuie sa stiti urmatoarele lucruri: daca relatia dumneavoastra se afla intr-o stare critica, iar Saturn descopera ca ceea ce se intampla in cuplu va face mai mult rau decat bine, atunci a ceasta planeta va intreprinde toate demersurile necesare fie pentru a imbunatati lucrurile, fie pentru a pune capat definitiv relatiei respective si va provoca despartirea.

Nativii care sunt in cautarea unui partener devin mai pretentiosi si, sub influenta lui Saturn, ei nu mai cauta relatii pasagere, ci persoane dispuse sa se implice intr-o relatie de lunga durata. Totodata, Saturn este cel care are grija sa va iasa in cale mai ales persoane aflate in cautarea unei relatii serioase, adica exact acelea care va intereseaza cel mai mult pe dumneavoastra. in plan profesional sunteti sprijinit de Soare, care va transmite putere si rezistenta, astfel incat drumul pe care-l aveti de parcurs pentru a ajunge in varf n-o sa vi se para deloc greu. Iar Saturn are grija sa nu va rataciti si s-o luati pe drumul cel mai scurt. Marte, care se afla in prima jumatate a anului in Leu, va face sa fiti mai hotarat: va doriti mai multi bani, mai multa responsabilitate, mai multa influenta, mai multa apreciere din partea celor care va cunosc, mai multe realizari in plan profesional si personal. in anul care vine, o sa vi se creeze conditiile necesare pentru a obtine tot ceea ce v-ati propus cu mai mult timp in urma si nu ati reusit inca s-o faceti.

Stresul din cuplu va poate afecta, fara sa va dati seama, sanatatea, mai ales rinichii, si tot din cauza lui puteti avea probleme cu spatele sau migrene. Prezenta puternica a lui Saturn in anul care urmeaza va scade destul de mult imunitatea si deveniti mai vulnerabil la boli si infectii, mai ales in primele 4 luni ale anului. Pentru a preintampina aparitia unor afectiuni ale rinichilor, este recomandabil sa consumati cel putin 2 litri de apa pe zi.

Culoarea norocoasa: Albul va ajuta sa treziti latura prietenoasa a lui Saturn.
Numere norocoase:  7, 17, 27, 37, 44 si 45. Aceste numere se pot combina  si intre ele.
Piatra norocoasa: Cuartul roz va stimuleaza armonia interioara si va protejeaza.
Mantra: Sunteti pregatit sa-i urati bun venit lui Saturn. El va face intelept si va consolideaza iubirea.

CALUL
11.02.1918 – 31.01.1919
30.01.1930 – 16.02.1931
15.02.1942 – 04.02.1943
03.02.1954 – 23.01.1955
21.01.1966 – 08.02.1967
07.02.1978 – 27.01.1979
27.01.1990 – 14.02.1991
12.02.2002 – 31.01.2003

Compromisurile pe care ati fost nevoit sa le faceti vor fi, in 2010, de domeniul trecutului, iar regentul anului, tigrul de metal, va va satisface dorinta de independenta si chiar este dispus sa va ajute la materializarea ideilor mai putin obisnuite. Iar daca va numarati printre cei care au facut fata cu succes problemelor si situatiilor din 2009, nu pregetati sa treceti la treaba cu toata energia. Va puteti dedica cu entuzia