Hotel pentru monstri simpatici

time read
Articolul are 266 cuvinte și se citește în 1 minute.

Hotel TransylvaniaDracula, Frankenstein, The Mummy, Werewolf si alti monstri, toti monstrii se aduna intr-un hotel. Cel mai mare hotel din Transilvania. Si cum era sa se numeasca, daca nu Hotel Transylvania? Am vazut filmul cu mare entuziasm. Mi-a placut trailerul la nebunie si apoi filmul. Este unul dintre putinele filme de animatie care mi-au depasit asteptarile. Amuzant pana la lacrimi!

Filmul are la baza o mini-poveste de dragoste, spun mini, pentru ca protagonistii sunt adolescenti: fiica maretului si fiorosului Drac-ula si un om, muritor pana in varful firelor de par roscat. Ea e ascunsa de catre protectorul sau tata in acel hotel fara seaman, el, aflat intr-o calatorie prin lume, ajunge din intamplare in mijlocul „petrecerii” de la hotel. Si, mai departe, se deslantuie amuzantul infern.

Este unul dintre filmele care isi merita toate aplauzele: pentru idee, pentru limbaj, pentru scenele amuzante, pentru un conte Dracula de nota 20, pentru culoare, dar si pentru imbinarea superba intre imaginar si real. Si aici ma refer la scena in care personajele noastre participa la „Festivalul monstrilor” unde sunt mai degraba adorati decat urati de catre oameni. Acesta este momentul in care monstri pun armele deoparte sau, mai bine spus, teama, si se lasa adorati de catre public.

Iata una dintre replicile care mi-au cam placut:
Dracula: (against the window of an airplane, sees a Twilight movie playing) This is how we’re represented, unbelievable. Pana si Dracula a observat ca undeva e o problema cu sclipici, asta ca sa nu spun ca se rasuceste prin sicriu!

Fara alte comentarii, va recomand sa vedeti acest film. Este absolut minunat!

Hotel Transylvania (2012)

5 Comments

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.