I like to muvi muvi!

Titlul nu se refera la Madagascar, desi a fost super funny! Nu mai stiu de ce nu am zis nimic de el. In fine, iata alte filme interesante…

1. Final Fantasy 7 – Advent Children. Mi-a placut in mod deosebit. Nu stiu daca mai mult decat FF – The Spirits Within, insa foarte mult. Am inteles ca mai este unul, FF8. Daca il gasesc povestesc si de el 😉

2. Breakfast at Tiffany’s. Gata! L-am vazut. Sa nu mai sara lumea (si in mod special scumpa mea colega, Loredana) pe mine socata cu „Vai, dar cum de n-ai vazut filmul asta???!!!”. Si mi-a placut, e genul ala de film la care poti sa te uiti iar si iar… Urmeaza „Vacanta la Roma”, cica ar fi de vazut neaparat.

3. Atonement. Din lene si lipsa de timp pentru a citi cartea, am ales sa vad filmul. E absolut superb. Finalul m-a intristat, insa, ca si in carte – ca am fost repede la Diverta si am citit ultimele pagini – finalul a fost aranjat de asa natura, ca e imposibil sa nu iti placa. Finalul real si finalul dorit puse alaturi. Foarte frumos!

Si cateva vazute anul trecut, dar de care uitasem…

4. Hellboy I si II. Mi-au placut amandoua. Al doilea in mod deosebit. A fost, cum a zis si un amic, mai funny. Ma gandeam la ceva mai scary, insa a fost chiar dragut.

5. X-Men – Ultima infruntare. Intotdeauna am avut o manie cu benzile desenate, in special astea cu X-Men. Am avut o carte cand eram mica si ma uitam la poze mai mereu, ca era totul in franceza si nu intelegeam o  boaba. Insa cartea mea cu benzi desenate a disparut la un momentdat ca prin minune. Inca sper sa o mai gasesc… Au aparut apoi desenele si ma pierdeam uitandu-ma la TV. Imi placeau Gambit si Rogue. Din pacate in film nu a mai aparut Gambit. Offf! M-am multumit cu Logan. Hehe! Pana apar urmatoarele 2 X-men, in 2009, va recomand sa il vedeti si pe asta – daca nu l-ati vazut inca!

Va astept cu alte recomandari!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.