Ice Age 4 sau… secretul fericirii

time read
Articolul are 189 cuvinte și se citește în 1 minute.

Ice Age Continental DriftCe poate fi mai frumos intr-o oarecare seara din saptamana decat un film simpatic. Si in aceasta categorie se incadreaza cu succes Ice Age – Continental Drift. Initial am crezut ca farmecul acestei animatii se va dilua, insa veveritoiul Scrat are talentul acela magic de a te tine lipit in scaun si de poveste. Nu poti sa nu razi cand il vezi si cred ca e ingredientul de baza al animatiei. Nu spun ca ceilalti ar fi mai prejos, insa Scrat are ceva… o ghinda, stiu. Dar mai e si moaca lui idioata care starneste hohote de ras.

Nu ma omor eu dupa animatii, insa am urmarit Ice Age – datorita lui Scrat, desigur –  inca de la inceput. De data aceasta m-a distrat la culme ideea cu gadilatul centrului pamantului. Adica, serios acum… daca era cineva care sa poata ajunge in centrul pamantului, cine altul decat Scrat sa fi fost? Bun. Va recomand acest film. Este de vazut. Descreteste frunti!

PS. Bomboana de pe tort a fost secretul fericirii dezvaluit de cei doi frati, Eddie si Crash: „We are very, very stupid!” Asta asa, ca fapt divers. 🙂

Ice Age: Continental Drift (2012)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.