If you love…

Nu stiu exact unde am gasit poza asta, dar cuvintele spun atat de multe… De ce trebuie sa ne ascundem dupa deget? De ce sa nu spunem ce simtim atunci cand simtim? De teama ca nu simte la fel? Ca se sperie? Ca pleaca? Si daca pleaca fara sa stie? Daca pleaca, sa zicem, de tot? Cum va fi?… Poate sunt doar intrebari in miez de noapte, dar uneori cantaresc al naibii de mult.

4 Comments

 • Bogdan Posted 10/07/2011 14:31

  Nu cred ca sunt doar intrebari in miez de noapte. Iar daca e asa, atunci astept cu nerabdare zorii zilei. Cand ai rapunsurile te rog sa mi le impartasesti si mie 🙂

 • andres Posted 10/07/2011 14:43

  Raspunsurile sunt in noi, le avem, le stim… mai scriu din cand in cand, dar sa zicem ca ma leg de ele, nu le dau pe fata pentru ca sunt interpretabile, functie de noi…

 • Addliteram Posted 10/07/2011 15:18

  sunt de acord ca este mult mai bine atunci cand spui pe fata ceea ce simti, chiar daca nu primesti raspunsul/reactia pe care o doreai, macar dupa nu o sa te bantuie ganduri gen „ce ar fi fost daca…”

 • andres Posted 10/07/2011 15:34

  Da, exact. Asa scutesti si timp si stres. Iar „ce ar fi fost daca” este unul dintre cei mai stresanti factori care nu te lasa sa mergi mai departe.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.