In drum spre 2010!

ceascifreVoi lasa deoparte cliseele de genul „vai, nu imi vine sa cred ca a mai trecut un an! vai!”, desi la fiecare sfarsit de an sentimentul e acelasi – am lasat in urma un an lung si totusi prea scurt. La fiecare inceput de an privim inainte si vedem un carnat de an lung cat o zi de post… Dar na, asa suntem noi, certati cu timpul. Si timpul e ca o fata morgana, ne joaca feste. Ne priveste cu zambetul latit pe fiecare luna, pe fiecare anotimp… un zambet de soare, de nori, de cer albastru sau cu stele, un zambet fierbinte sau inghetat. Dar ne zambeste mereu! Chiar daca uneori ironic, alteori iubitor, sarcastic sau distrat.

Si la final de an ne facem liste, ce am vrut, ce am obtinut, ce vom cere. E momentul bilantului… Mi l-am facut si eu. A iest cam cenusiu. Ce am vrut si ce am obtinut?! Surprize, surprize! Niciodata sa nu te astepti sa iasa exact asa cum vrei…

Si totusi, daca stau bine sa ma gandesc am obtinut tot ce am vrut pe anul aceasta, tot ce era pe lista… ma rog, aproape tot. Dorintele mi-au fost implinite una cate una, poate nu asa cum ma asteptam, dar si-au gasit fiecare drumul catre usa mea. Privindu-le acum, asa ca la final de an, le vad ca prin ceata pentru ca altfel le asteptam… Cred ca pot afirma cu tarie ca zicala aia cu „ai grija ce iti doresti” este valabila! Am cerut unele lucruri asa in mare si exact asa au venit, in mare. Concluzia? Dorintele trebuie „desenate” cu grija, cu precizie, trebuie sa stii exact ce vrei, ce astepti de la viata, altfel nu vei primi decat variante – uneori deloc reusite – ale dorintelor.

Cum eram anul trecut si cum suntem acum? Ce ne doream anul trecut si ce ne dorim acum?… Eu una stiu exact ce imi doresc, le-am scris cu litere de-o schioapa si stiu ca intr-o zi se vor implini. Voi v-ati facut lista de dorinte pentru 2010? Nu de alta dar suntem deja cu un picior in anul nou si nu trebuie sa ne ia pe nepregatite. Sa mergem noi spre el si sa-l luam prin surprindere!!

Un an nou extraordinar va doresc, cu impliniri si realizari, cu sanatate in primul rand! 2010 pazea ca venim!!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.