In pasi de soare si cer senin…

time read
Articolul are 260 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dupa un week-end lung a venit o zi de luni si mai lunga. Dar soarele care m-a intampinat de la prima ora parca mi-a dat un alt elan, un impuls nou. Mi-a luat numai 5 minute sa ma dau jos din pat si sa intru in rutina acestei zile. Cand e cer senin parca orele se scurg altfel, timpul e mai indurator cu noi… desi, ne fura clipele pe nesimtite. Stam si privim cu nesat cum soarele straluceste pe fetele altora, cum ne orbeste din ferestrele de peste drum, cum masinile isi etaleaza vopselurile stralucitoare abia iesite din spalatorii. Sub soare ne trezim la viata, nemuritori ca acum vreo doua anotimpuri…

Am stat cu fata la soare si am lasat cerul sa ma imbratiseze. Am visat o clipa la zilele de vara ce vor veni curand, la briza marii si la valurile inspumate… Am visat ca e momentul sa las totul in urma si sa merg mai departe. Apoi m-am trezit. E inca rece, dar soarele ne promite zile superbe.

In entuziasmul clipei am mai pus mana pe cateva carti. M-am oprit din lectura cartii curente si am trecut la cartea lunii. Cred ca simt nevoia sa imi intru-n spiritul acestei luni. Februarie. Un februarie ce promite iubire si primavara timpurie. Astazi au fost cu vreo 20 de grade mai mult decat saptamana trecuta. Zile ca asta ne fac sa credem in minuni, sa iubim pentru totdeauna, sa avem puterea de a zambi din suflet.

Va urez o primavara frumoasa… poate e devreme, dar ce mai conteaza, soare si zambet sa fie!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.