Inca nu s-au terminat filmele! De vazut:

Nu am mai recomandat nimic de ceva timp, desi lista de filme e in continua crestere. 😀 Iata cateva pe care nu trebuie sa le ratati!

1. Take the Lead – mi se pare ca povestea este depasita de mult… profu’ dragut care vrea sa-i „reabiliteze” pe razvratitii scolii, insa e draguta. E cu dans, iar profu’ – Antonio Banderas – isi face rolul cu aceeasi charisma cu care ne-a obisnuit.

2. 21 – Despre pustiul destept care castiga o avere, ii este furata, o recastiga… si asta doar pentru a castiga experienta necesara pentru obtinerea unei burse… Destept film. 😉

3. Taken – Genial! Asta daca faceti abstractie de doza marita de „Bond Power” cu care e injectat personajul principal. Cred ca i-au dat si niste „Die Hard”… Dar omu’ e tare. Pe cuvant.

4. Deception – Aici pot fi subiectiva… Doar e vorba de Hugh Jackman. Si, chiar daca e personajul negativ, cu cine credeti ca am tinut pana la final? Cu hamsterul, evident. 😛

5. Blindness – Genial!!! Mai genial decat ala de mai sus. Serios! Are la baza cartea cu acelasi nume, scrisa de Jose Saragamo si este un fel de joc, te pune sa iti imaginezi cum ar fi sa traiesti intr-o societate in care toata lumea orbeste treptat… Cum ar fi ca tu sa fii orb, un alt orb intre orbi sau cum ar fi sa ramai singurul care vede? Vedeti filmul!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.