Jack Sparrow si Fantana Tineretii

Daca ar fi sa mai trec un film, pe lista celor de revazut atunci cu siguranta Piratii din Caraibe ar fi unul dintre ele. Johnny Depp in rolul lui Jack Sparrow, „Captain” Jack Sparrow, este unul dintre asa numitii „one man show”. De la limbaj pana la fiecare gest facut, omul asta e fenomenal. Cine a spus ca filmul nu e ok? Am fost prinsa de la inceput pana la sfarsit si parca as fi vrut sa nu se mai termine… sirene, zombi, pirati, Perla mica. Minunat! Si tare m-am bucurat sa vad finalul deschis! Nu e un film al carui final sa conteze, actiunea in sine si prestatia actorilor e cu mult peste dorinta de a vedea un final al filmului. Am auzit unele „plansete” dupa papuselul de Orlando Bloom, dar serios acum, Piratii fara Johnny nu sunt pirati si asta cu toti Orlanzii din lume sau Keirele si Penelopele. Daca nu ati vazut filmul inca, dati fuguta, ca trebuie vazut! Parol!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

4 Comments

 • m@ri@n Posted 23/06/2011 14:28

  Esti prima care lauda partea a partea. Eu inca nu l-am vazut (nu sunt asa mare fan) dar singur am sa-l vad.
  Fara J.Depp acest film nu ar exista. Filmul se identifica cu el.

 • andres Posted 23/06/2011 14:47

  Am auzit si eu cateva pareri mai contra, dar erau din cauza 3Dului lipsa… adica nu are pe ce sa fie aplicat. Altfel e grozav! Abia astept urmatorul 😀

 • Marius Posted 26/09/2011 08:01

  Am vazut filmul si pot spune ca e satisfacator. Intotdeauna am fost de parere ca filmele din aceasta serie au fost facute doar pentru a aduce bani studiolului, calitativ fiind aprox. mediocre. Totusi, merita vazute pentru Johnny Depp, care e genial in rolul lui Jack Sparrow.

 • andres Posted 26/09/2011 09:55

  Marius, filmele le-am vazut doar pentru Jack Sparrow. Are ceva aparte, fara el aceasta mega-productie ar fi zero 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.