Johnny Depp, turistul

time read
Articolul are 199 cuvinte și se citește în 1 minute.

Ma intrebam de ce nu am vazut The Tourist la timpul lui, doar vorbim de Johnny Depp si Angelina Jolie. Bine, mai mult Depp decat Jolie. Acum, dupa ce l-am vazut, imi dau seama ca a fost pierdere de timp. E o incantare sa il privesti pe Johnny Depp in orice rol, e adevarat, insa tot ce mi-a ramas din film au fost tinutele dragutei noastre, machiajul si coafura impecabila in orice conditii… si (in afara de J. D. cu stilul lui inconfundabil) atat. Chimie intre cei doi? Nici macar! S-au potirvit ca nuca-n perete, doua personaje ce apartineau unor lumi total diferite.

Finalul ar fi putut sa ma miste putin daca nu as fi vazut de curand The Usual Suspects. Se aseamana izbitor de mult, dar acesta din urma are ceva, acel ceva care ridica filmul mult peste asteptari si care ingroapa din start orice incercare de „hai sa folosim treaba asta, ca prinde”.

Poate ca unora chiar le-a placut filmul si sunt chestiuni care ar trebui mentionate. Eu, oricat m-as chinui, il vad doar pe Depp si ochii perfect machiati ai Joliei dupa „alergatura” prin vant. Astept impresii, dar si tacerea e un raspuns! 😀

The Tourist (2010)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.