Kevin Costner danseaza

time read
Articolul are 268 cuvinte și se citește în 1 minute.

3 days to kill

Cand ma gandesc la Kevin Costner imi vin minte doua filme, Robin Hood: Prince of Thieves (1991) si The Bodyguard (1992). Au fost si altele, multe, dar niciunul nu m-a marcat precum acestea doua.

Imi era dor de el. L-am revazut anul trecut in Man of Steel, dar na, a fost prea scurt si prea tragic momentul lui. Cand am vazut trailerul filmului 3 Days to Kill, cumva, dorinta de a-l revedea in prim plan mi s-a implinit.

Filmul este slabut. Nu va asteptati sa va dea pe spate. Costner joaca rolul unui agent CIA (Ethan Runner) care incerca sa se apropie de sotia si fiica sa in ultimele clipe de viata. Da, agentul nostru este pe moarte, insa i se ofera un tratament experimental in schimbul unei ultime sarcini de serviciu, prinderea unui terorist.

Subiectul nu are nimic special. Cu toate astea, mi-a placut la nebunie sa il vad pe fostul „bodyguard” in roulul tatalui grijuliu, in rolul sotului plin de regrete si, nu in ultimul rand, al agentului care ii cafteste pe toti. A fost chiar un moment in care am avut impresia ca personajul din filmul cu minunata Whitney Houston si-a continuat un dans inceput cu multa vreme in urma. Mai multe nu va spun. Trebuie sa vedeti filmul.

Kevin Costner

Da, vi-l recomand. E cu impuscaturi. E cu un Kevin Costner greu de ucis (o fi iesit la o cafea cu Bruce Willis?). E cu momente amuzante care te relaxeaza. E povestea barbatului care incearca sa recupereze timpul pierdut si care reuseste sa calce (ca-n filme) pe moartea ce-i bate la usa. Toate astea in 3 zile.

3 Days To Kill (2014)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.