Lucirea de la miezul noptii

Sustin in continuare ca metroul ma uraste sau cel putin nu ma vede. M-am trezit azi ca eram singura care cobora la Romana la usa aia. Si am apasat/atins/gadilat butonul si nimic. A trebuit sa zambesc frumos unui dragut de langa mine… Am coborat. Mi-am confirmat din nou ca ma uraste.

Asta fu de dimineata. Acum ma gandeam asa ca nu prea mai am timp de scris, de filme, de carti (in cantitati industriale), de mai nimic important adica. Singurul lucru la care visez e sa ajung acasa si sa apuc sa ma pun in pat inainte de miezul noptii. Nu este asta oare o forma sigura de depersonalizare prin munca? Eu asa zic. Fericiti cei ce fac ceea ce le place… sau poate ca nu sunt, poate ca placerea dispare in timp daca transformi un hobby in job. Eu nu am de unde sa stiu, nu am fost platita pana acum sa citesc sau sa ma uit la filme!

madonna-louis-vuitton-5-245x300Si totusi: Madonna e imaginea Louis Vuitton (si nu-mi place sub nicio forma!); a aparut o noua carte, Viata cu sora mea Madonna, pe care o voi rasfoi cu prima ocazie; Madonna va concerta in Parcul Izvor din Bucuresti pe 26 august in cadrul turneului Sticky & Sweet. Se asteapta isterie maxima si concert de milioane (de fani, roni, euro, ce vreti voi 😉 ). Si inca ceva despre Madonna! In cazul in care nu stiati, a scris pana acum 6 carti pentru copii, incepand cu The english Roses in 2003, uramnad ca pana la sfarsitul acestui an sa mai lanseze inca 2. Interesant, nu?

V-as mai povesti si despre Mickey Mouse si Disney Bitches, dar e cam tarziu. Sclipirea mi se stinge intr-un mare somn. Pardon, lucirea!

Noapte buna!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.