Maine facem cum zici tu…

time read
Articolul are 381 cuvinte și se citește în 1 minute.

Azi nu. Azi nu vreau nimic.

Astazi nu iubesc, astazi nu lucrez. Astazi nu mi-e dor. Astazi nu sunt eu. Am obosit. Da, am obosit sa fiu eu. Am obosit sa-mi citesc cartile, sa-mi ascult muzicile, sa-mi port parul drept si unghiile colorate, sa fiu draguta, sa plec tarziu, sa ajung devreme. Am obosit sa zambesc, sa dorm, sa visez, sa sper. Am obosit sa imi doresc.

Azi nu vreau nimic

Sunt momente in care avem nevoie de schimbare ca de aer. Sunt momente in care am vrea sa fim in alta parte, sa nu mai fim noi, sa iesim din tipare. Am vrea sa evadam in alta lume. Momentele acelea in care orice figura pe care o intalnim in cale ni se pare ostila, orice zambet e trist si orice cuvant e urlet. Avem fiecare dintre noi momente de dezintegrare, clipe in care sunetul ne doare, timpul ne ucide incet si simtim cum pamantul ne fuge de sub picioare. Caldura ne arde, ploaia ne ingheata, se strecoara in noi ca plumbul bacovian… incet si fara mila.

Daca ieri zambeam si imbratisam cerul cu privirea, daca ieri simteam ca lumea e a mea si i-as fi declarat sus si tare ca o iubesc pana la nori si inapoi, astazi nu o vreau, astazi nu vreau nimic. Astazi m-am incruntat odata cu primele picaturi de ploaie si mi-am ars dorintele la lumina lumanarilor. Si lumanarile si-au plans lacrimile aurii in tacere topindu-mi rugile fara chef. Mi-am vazut dorintele arzand si scurgandu-se in neant. Azi nu sunt eu. Dorintele nu sunt ale mele. Iubirea? Ce e aia?

Ma invart in nestire intr-un dans nebun, al nimanui. Dansez in noaptea neagra dansul vrajitoarelor. Un foc mare incalzeste lumea si aprinde stelele. Dansez in jurul lui cu ochii stralucind a nebunie. Luna e si ea acolo, pitita dupa nori. Ii spun sa ramana ascunsa. Ma tulbura rotujimea ei, ma tulbura privirea ei plina. Nu o vreau. Nu azi. Nu acum. Azi nu. Si muzica isi canta neobosita cuvintele, le canta aruncand in mine cu amintiri fara sens, cosmaruri ce m-au trezit din somn facandu-ma sa ma intreb ce-i aievea si ce nu.

Azi nu. Azi nu iubesc. Nu visez. Nu dorm. Azi nu mi-e dor si nu vreau nimic. Asa ca-n melodie…


Grasu XXL feat. Guess Who – Azi NU

3 Comments

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.