Michael Jackson a murit…

mjCantaretul american Michael Jackson a incetat din viata, joi noaptea, in urma unui stop cardiac. El fusese transportat de urgenta la spital de catre o echipa de paramedici chemati la locuinta sa si care l-au gasit fara suflare.

Cotidianul LA Times scria, joi noaptea, ca paramedicii l-au resuscitat inainte sa-l transporte la Centrul Medical UCLA. Publicatia anunta ca doctorii de la centrul medical UCLA l-au declarat decedat pe interpret dupa ce acesta a fost adus in coma profunda.

Cand am auzit de dimineata am ramas perplexa. Mi-a trecut instant tot somnul. Socant, ce pot sa spun?! Stiu doar ca de azi vom auzi mult MJ, dar il vom asculta altfel, cu parere de rau sau poate doar tristete.

Mai aiurea e ca luna viitoare era programat turneul de revenire care cuprindea 50 de concerte… Biletele se epuizasera in cateva ore de la punerea in vanzare. Singurul eveniment la care vor putea participa fanii lui va fi inmormatarea. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi. E trist…

Mai multe aici: Mediafax.ro, Hotnews.ro

Update:

Si presa vuieste de aceasta teribila veste. M-a atins pe mine care nu sunt fan, nu vreau sa stiu in ce stare sunt fanii lui. Cred totusi ca azi nu a murit MJ, ci s-a nascut o noua legenda.

Mai multe informatii aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.