Mike cel magic

time read
Articolul are 448 cuvinte și se citește în 1 minute.

Cand ma gandesc la Channing Tatum imi vin in minte filme precum Step Up sau Dear John, filme romantice si pline de pasiune. Daca il punem alaturi de Alex Pettyfer si Matthew McConaughey iese o explozie de artificii sau… un cocktail care sa dea furnicaturi chiar si celor mai cuminti dintre fete. Magic Mike mi-a tot facut cu ochiul si-l aveam pe lista de la prima vizionare a trailerului. Inceputul filmului m-a prins cu garda jos. Un Tatum in… toata splendoarea lui ce avea sa interpreteze rolul pe care l-a jucat la inceputurile carierei. Da, baiatul nostru a frant ceva inimi pe scenele de striptease… si cine nu ar face furori cu posteriorul ala?!

Bun, Mike al nostru viseaza la propria companie de mobila, pentru ca, nu-i asa, ii place sa lucreze cu mainile si realizeaza obiecte demne de luat in considerare. Bancile se pare ca nu-s de aceeasi parere si el ramane prins in lumea aceea stralucitoare si plina de promisiuni a show-bizului. Il aduce si pe Adam (Alex Pettyfer) ca din intamplare (?!) in cercul de stripperi formand impreuna cu Dallas (Matthew McConaughey) trioul ce promite sa cucereasca Miami-ul. Si totusi mirajul vietii de noapte incepe sa dispara incet si Mike realizeaza ca viata pe care o duce Dallas nu este ceea ce isi doreste cu adevarat, nu este acel lucru care sa il faca fericit… Poveste, poveste!

Cine are de gand sa mearga la filmul asta pentru poveste? Sa fim seriosi! Magic Mike e un show special realizat pentru femei. Dragilor, daca aveati pe lista filmul asta sau v-a fost inserat in program asa, pe nesimtite, va spun din start ca nu e chiar film pentru voi. Nu ca nu aveti voie! Dimpotriva! Mergeti si luati aminte, invatati meserie sau, pur si simplu, aflati ca si barbatii pot… si inca foarte bine! Daca la Tatum ma asteptam sa se miste cum se misca – doar l-am sorbit din priviri la Step Up, la Matthew McConaughey nu ma asteptam. Si uite ca poate, e bun. Poate fi serios, poate fi romantic, poate fi betiv, poate fi „matroana” de bordel si ma convinge in fiecare situatie. Alex Pettyfer mai are de invatat, dar e pe drumul cel bun. Nu-i asa fetelor? Cum, nu ati vazut filmul?

Pe scurt, vedeti filmul pentru show, pentru miscarile baietilor. Partea feminina a filmului – care ar fi putut face povestea interesanta – nu merita mentionata. Imaginati-va o Bella (Twillight) si mai lipsita de expresie. Nu credeam ca se poate… Deci lasati povestea, e lunga si plictisitoare, iar finalul, care la un moment dat se lasa asteptat, e prea abrut. Daca ar fi fost dupa mine, renuntam la final in favoarea unui ultim dans.

Magic Mike (2012)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.