Misiune pe MS One

time read
Articolul are 225 cuvinte și se citește în 1 minute.

Breaking out is impossible. Really?!

De ce oare sunt asa amuzante filmele din ultima perioada? Cred ca s-a descoperit in sfarsit cheia succesul: „fa-i sa rada si vei castiga!” Pana si intr-un film pe care il credeam serios, cu revolte, batai, nebunie, am descoperit doza aia optima de amuzament care sa te tina pana la final in fata ecranului fara a te plictisi. Lockout – Misiune pe MS One pare a fi un SF de inalta clasa. Din pacate nu prea e. E doar un alt film de vazut intr-o zi in care nu ai altceva mai bun de facut.

MS One e o inchisoare experimentala in care sunt adormiti cei mai periculosi 500 de criminali ai lumii. Intr-o zi sau poate era noapte – nu imi dau seama, pentru ca inchisoarea se afla in spatiu – unul dintre cei inchisi reuseste (oare cum?!) sa puna mana pe o arma si de aici toata nebunia. Fiica presedintelui este prinsa in mijlocul revoltei. Cei adormiti sunt treziti. Prizonierii sunt ucisi. Apare Snow, the good and funny guy, si (poate ca) salveaza situatia. Nu va spun mai multe pentru ca ar fi pacat sa stric surpriza. Filmul e de vazut cu toate fazele trase de par sau chiar fortate. E de vazut pentru ca e amuzant.

PS. Cheia filmului e prenumele lui Snow. Fiti pe faza!

Lockout – Misiune pe MS One (2012)

2 Comments

  • piratulcinefil Posted 12/05/2012 15:00

    l-am ratat la musteata pentru vizionarea din cinema, auzisem aceiasi chestie: ca e amuzant si ca Guy Pearce face „show”…

  • andres Posted 12/05/2012 15:33

    E de vazut, clar! Insa nu trebuie sa ai mari asteptari de la el 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.