New girl in town: Gossip Girl

time read
Articolul are 211 cuvinte și se citește în 1 minute.

In ultima perioada n-am prea vazut filme fiind prinsa cu totul in Gossip Girl. Ieri am facut un mic maraton si am terminat de vazut sezonul 4. Am simtit usurare dar si senzatia de „abia astept urmatorul sezon”. Apoi mi-am facut in gand o mica promisiune, ca nu mai vad niciun serial… Oare cat ma va tine? Adevarul este ca e minunat sa ai ceva de vazut in permanenta… e ca o carte prin care treci asa usor, fara sa gandesti, fara bataie de cap si a carei actiune te tintuieste in scaun ca pe o leguma. Dar o leguma fericita, nu orice fel!

De Gossip Girl m-am apucat stiind ca serialul e terminat, nu ca celalalte pe care le-am vazut si care ma lasau in mijlocul actiunii cu „va urma… la sfarfsitul anului, anul viitor…” Dar nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca si acesta este in aceeasi situatie. Sezonul 4 e terminat. Sezonul 5 urmeaza din septembrie. Si acum, la final de 4, imi dau seama ca nici nu as fi vrut sa se termine. E prea cu vino-ncoa! E ca o panza de paianjen in care se tot imbarliga personajele si, cu siguranta, incredibilul urmeaza sa se intample.

Gossip Girl (2007)

Mai multe am scris aici: Gossip Girl – Cartea sau filmul?

2 Comments

  • Diana Posted 30/07/2011 18:44

    Iti recomand One Tree Hill, Weeds si Greek. De cand sunt la facultate am timp sa ma uit la seriale si ai dreptate…te tintuiesc in scaun ca pe o leguma :))

  • andres Posted 30/07/2011 20:34

    Diana, multumesc pentru recomandari! Cu One Tree Hill m-ai cam nimerit. Il urmaresc de ceva timp, sunt la prima serie dar nu am scris inca nimic despre el. E din ce in ce mai interesant! 🙂 Tin cont si de celalalte!
    PS. Legumele sunt recomandate 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.