Noapte albastra

noapte-albastraCraciunul bate la usa… Revelionul bate la usa… Anul 2010 bate la usa… Unde este 2009? Unde au ramas toate zilele cu soare si noptile senine? Regretul acestui an este unul singur si mare, ca nu am putut tine mai mult fiecare zi, ca nu am putut opri in loc timpul pentru a inspira fiecare clipa si zambet, ca nu am imbratisat mai puternic si mai mult…

Vara a venit prea brusc si s-a dus prea repede, nesimtit de repede. Ea a venit ca un gand si s-a dus ca un vis. Marea… offf, marea m-a amagit, sau m-am amagit singura… nici nu mai stiu.

Si acum a nins. E iarna si frig. Ieri m-am minunat privind ninsoarea, astazi e deja maine. Singurul care a ramas neclintit e trandafirul din pahar ce si-a pierdut petalele una cate una, ca un planset linistit cu lacrimi uscate. Si inca isi mai plange cate o lacrima… Pana cand? Altfel pare viu si vesel. Pana cand?

Afara e o noapte de gheata, in lumea mea e cald si luna si ganduri in nuante de gri cu albastru electric. Afara mirosea a prajitura cu ciocolata, aici, in lumea mea… pastrez mirosul de ciocolata si gandul la tine… mare… Nicio iarna nu-mi va ingheta gandurile si visele.

O noapte albastra va doresc!

1 Comment

  • Emanuel Posted 10/03/2010 16:22

    Foarte frumos ! Adevaru e ca ar trebui sa apreciem fiecaresecunda sa nu treaca ani pe langa noi fara sa realizam ceva sau sa ne para rau mai tarziu si sa spunem puteam sa profit,puteam sa fac..dar n-am facut. Frumos. O zi buna !

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.