Noapte fierbinte

Oare cand a venit vara? Cand cele minus multe grade s-au transformat in plus si mai multe? Incerc sa imi dau seama cum functioneaza timpul si nu reusesc. Ba trece foarte greu, ba foarte repede. Acum e vara, acum e iarna. Acum esti chinuit de frig si nu stii ce si cate haine sa mai pui pe tine, acum nu stii ce sa mai scoti si unde sa stai sa poti respira normal.

Suna ca o alta nemultumire… de fapt nu e, e doar o mirare. Parca timpul curge altfel, anii trecuti era mai linistit, acum a intrat si el in criza… de timp. Si as vrea sa il mai tin putin… imi scapa printre degete ca argintul viu.

E trecut de miezul noptii. As dormi, insa caldura ma tine treaza… si imaginea unei fete. Eram in Romana acum cateva ore. O tipa, in fata unui magazin a avut o criza de epilepsie. A durat cateva minute bune… si din fericire si-a revenit. Insa mi-a dat o stare de agitatie atat de aiurea. Apucasem sa vad doar prin filme faze de acest gen. Vazand asa – pe viu – te da peste cap. Iti dai seama ca sunt atatia oameni care sufera, care uneori isi dau intalnire cu moartea, insa e un fel de blind date, pentru ca habar nu au cu cine se vor intalni. Si a privi neputincios o astfel de scena e ca un fel de pedeapsa stupida. „Asista, dar nu atinge, doar priveste cum sufletul omului se stinge si ia-ti gandul ca ai putea face ceva…”  Oare ce gandeste omul acela aflat cu un picior in alta lume? Isi vede viata ca pe o pelicula de film fluturandu-si parfumul? Sau se stinge pur si simplu? Nu vreau raspuns. As vrea sa cred ca tot ce se intampla, se intampla cu un scop si daca vom afla vreodata care ne este scopul in viata asta mica si grabita. As vrea sa stiu de ce trebuie sa stim ce inseamna gustul amar pentru a-l aprecia pe cel dulce. As vrea sa stiu… mai multe.

Momentan ma retrag. Noapte buna si racoroasa!

1 Comment

  • Saloane tatuaje Posted 14/06/2010 23:02

    Miercuri si Joi se anunta 37% la umbra… mie nu-mi vine sa cred, o sa fie pe departe cel mai calduros an din istoria Romaniei…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.