Once you start a LIE…

time read
Articolul are 154 cuvinte și se citește în 1 minute.

… it’s hard to STOP.

Am vazut zilele trecute filmul Just go with it. Combinatia Adam Sandler – Jennifer Aniston mi se pare nu doar reusita, ci foarte reusita. M-am obisnuit de mult ca filmele lui Sandler sa fie de tot rasul, la propriu! Just go with it nu face exceptie. Personajul se foloseste de verigheta pentru a atrage femei si pentru ca ii merge de minune nu se lasa de sportul asta… pana la un punct cand si-ar fi dorit ca „ea” sa il creada ca verigheta e doar un „cerc”. De aici incepe… sau mai bine spus, continua hazul. Minciuna se rostogoleste, se face gogonata, se intoarce pe o parte, pe alta si pam-pam… finalul ala dragut. Comparativ cu ultimele comedii vazute, aceasta e de departe cea mai tare (din acest an cel putin). Nu m-am uitat la ceas nicio secunda! Va recomand acest film. E chiar de revazut!

Just go with it (2011)

3 Comments

  • m@ri@n Posted 10/03/2011 12:16

    Chiar si-a gasit jennifer un partener cu care sa se potriveasca? hmm…chiar ca am sa ma uit sa vad aceasta combinatie de sandler cu aniston.
    Partea cu verigheta imi aminteste de un episod din Seinfeld numai ca acolo lucrurile i-au mers pe dos celui care l-a folosit.

  • andres Posted 10/03/2011 16:44

    :)) Trebuie neaparat sa-l vezi. Nu stiu daca vei fi de aceeasi parere, insa chiar par a fi de acolo!

  • Trackback: Thoughts about nothing… » Blog Archive » Ea este noua Harrison Ford?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.