Patru. Filme!

Am mai bifat cateva filme!

1. Australia – super film! As putea spune ca a fost filmul care mi l-a asezat pe Hugh Jackman in Top3 actori… Rolul lui cel mai bun ramane in X-Men, desi mi-a placut si in The Prestige, Someone Like You, Kate si Leopold, The Fountain. Trebuie sa vad (sau sa revad, ca nu-mi mai aduc aminte) Van Helsing 😀

2. The Fountain – un film ciudat, chiar foarte ciudat, dar bunicel. Am prins esenta, dar totusi… parca mult prea „fairy tale”, prea trist, dar de o tristete seaca.

3. The Sum of All Fears – nu ma omor dupa genul asta de filme – cu razboi si paranoia americanilor – , insa incerc sa fiu la zi cu filmele lui Ben Affleck. Nu-s putine! Si intr-un fel e bine, ca am de unde alege… Inca. In filmul asta salveaza lumea! Isn’t that cute?! Bla-bla!

4. Rachel getting married – am incercat sa-l vad. Dupa primele 20 de minute l-am oprit si am vazut filmul de mai sus. Anne Hathaway joaca foarte bine – nu ma asteptam sa o prinda un astfel de rol, insa filmul in sine e obositor… rau! Deci habar nu am cum se termina. Poate ca e ceva de capul lui… Nu vreau sa aflu. Trailer aici.

1 Comment

  • dana Posted 11/02/2009 18:12

    Anne Hathaway e nominata pentru best actress anul asta la Oscars pentru rolul din Rachel Getting MArried. Filmul e de caca. Tot ce mi-a placut in el e ea. Si sfarsitul nu explica mare lucru.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.